Tidsklemma

Ja, så jeg har skjønt at jeg ikke kommer unna. Foreløpig ser november lovende bra ut. Ikke for mye på agendaen. Håper du kan tilgi meg for september og oktober – for planen var jo å oppdatere deg minimum annen hver dag. Det gikk ikke akkurat etter planen! Men la meg si; det er nå målet. Til de som baker boller, jobber, har handlet og trent før de henter i barnehagen – rekker å lage en fancy middag – I TILLEGG TIL Å HA DET RYDDIG?! Der må det være noe muffins. For her finner jeg legoklosser i undertøys skuffen, solbriller i kjøleskapet og legoklosser i oppvaskmaskinen. Og at vaskemaskinen spiser sokker er sant! Fra klokken er 16:00 – 19:00 er det hellig. Vi lager mat, og leker, bader og koser. Alt før og etter er et kaos om dagen. Og mon tro om ikke kveldene skal bli tilbrakt på sofaen etterhvert – og ikke foran Macen. At ordtaket «det kom som julekvelden på kjerringa» finnes er høyst forståelig. For før jeg og du vet ordet av det er jul. Faktisk så har jeg allerede åpnet en boks med pepperkaker, ikke at det er sjokkerende for noen. Vel, jeg prøver å tilrettelegge dagene fremover for å rekke alt som rekkes skal. Det er vel en kjent sak at høsten er hektisk med neste års budsjetter som settes, bookinger, møter – og for å toppe det hele totalrenovering av et hus. Og over til det; jeg tror vi er i rute. Tror det koker for tq om dagen, men jeg må si jeg aldri har vært mer imponert #shoutout.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
Master
Tidsklemma