Mandag

Mandag – nydelig. Full giv etter helgen – som du kanskje fikk med deg ble den delvis brukt på bondegården på Ekeberg (EKT). Takk for tidenes tips! Kommer mest sansynlig til å gå tilbake til den posten hver helg fremover. Vi hadde det helt kanon, og bollene smakte utmerket kan jeg rapportere om. Jeg vil si at jeg er over gjennomsnittet flink med dyr (nå kommer selvtilitten igjen). Elsker de, alle sammen, og liker samtidig å tro at jeg har ganske koll på de forskjellige slagene. Men skjønner nå at det kanskje dreier seg mest om hunderaser og ikke gårdsdyr. Det var et lite tilfelle i stallen hvor jeg fikk vondt av den ene geiten…stakkar den var liksom ikke helt med de andre, og så veldig annerledes ut – mistenkte derfor at den følte seg utenfor og muligens ikke helt frisk som jeg nevnte til venninnen min. Fikk til svar at det var en sau… Så ja. Men hallo, sauen hadde kommet rett fra frisøren – ellers hadde jeg LETT sett det. Uansett, uken spår tid til å holde deg oppdatert. Jeg har til og med satt opp tid for en etterlengtet venninne middag og fest! Det er sånn ca 5 mnd siden sist. Deilig å kjenne at man lever, si. GOD MANDAG!

Pants: zara/ blazer: Boss/ boots: Church’s/ sweater: Gant/ bag: Cala and Jade

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 Comment
  • Gonsa
    oktober 21, 2019

    Deilig å kunne lære deg litt om dyr 🐑🤣

Previous
Kids weekend
Mandag