Onsdag

Kan det bare være sånn her hver dag? Den perfekte høstdag. Man får lyst til å sitte på en benk i timesvis, for så og dra hjem å lage tidenes middag etterfulgt av peis og krim. Men du vet jo hvor påvirket jeg blir av den slags. Uansett – småhissig. Har du hørt «Det Svarte Flagget» podcasten? Det har blitt podcasten de siste dagene på morgentur, til og fra møter etc. Det skal ikke stå på temperamentet. Men heldigvis mykner man med klokken, og når den nærmer seg 1600 er det klart for gjensynsglede. Den beste klemmen man kan få er den man får klokken 1600 i barnehagen. Skulle tro vi hadde vært fra hverandre i en uke. La de viktigste timene i døgnet begynne.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • sissel
  oktober 25, 2019

  Elsker den podcasten. Kan også anbefale «hele historien», nå følger jeg historien om spionen Arne Treholt. Spennende! forsvaret sin podcast er også kjempe bra. Hvor får man kjøpt kåpen btw?

  • @gine
   oktober 25, 2019

   Herregud, har akkurat hørt Arne Treholt historien! Begynte på Hele Historien på onsdag da jeg ble ferdig med den andre. Nå er jeg helt inne i Lillehammer-drapet. Haha, det pløyes igjennom! Kåpen har jeg kjøpt på nettsiden deres. Men er sikkert flere butikker som har tatt den inn 🙂

Previous
295
Onsdag