Quick morning fix

Inneholder sponsede produkter

Here´s the products from this morning little tutorial. Wish you all a happy halloween!!


Remember to find your own shade and color. To get the right glow the shade of your foundation and rouge is everything. And of course to match the rest of your natural color palette as eyes, brows and skin.

The lipstick I use as a rouge: Mulberry from Color Riche Loreal.
Foundation color: 1,5 Linen
Unbelieva Brow color: 104

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Kathryn
  november 5, 2019

  Hey,
  What brow brush do you use please?

  • @gine
   november 8, 2019

   The one that comes with ubelieva brow🤗

 • Mia
  november 8, 2019

  Hei. Jeg har fulgt deg i en lang periode og digger alt ved deg. Fra måten du prater, stilen, interiør alt alt. Men jeg lurer fryktelig mye på en ting. Det samme har en venninne av meg som følger deg også lurt på. Hvorfor har du blitt så sykelig tynn? Er det bevisst slanking eller hva er det? Håper virkelig du ikke sliter med å gå opp i vekt, for du var nydelig før, men nå altfor tynn. Sist jeg kommenterte på en blogg er for mange år tilbake. Kommenterer aldri, men dette måtte jeg bare få sagt.

  • @gine
   november 8, 2019

   Hei, så hyggelig. Noen mnd etter jeg fødte rant kiloene av – og ja uten at jeg ville det. Og ja, jeg prøver så godt jeg kan å få dem tilbake. Jeg spiser mer enn noen skulle tro av alt som finnes, men det har til nå ikke satt seg helt. Men den siste mnd har jeg begynt å gå litt opp igjen, og håper det fortsetter slik. Så det er ikke noe jeg kan noe for. Jeg syns både jeg og alle ser finere ut når man ikke er tynn.

Previous
True Match
Quick morning fix