Smooth waves

Annonse

Hei, husker du meg? Ja, det kaller man long time no writing. Jeg jobber hardt med strukturering for neste år nå. Men man kan vel si at noen har kastet opp litt for mange baller i luften på en gang. Jeg har i hvertfall rukket å fikse sveisen, ikke så rart når det tar ti min, og så bare vavavoom. Elsker forholdet mitt til BaByliss – eller, jeg elsker hva det gjør med nepa! Siste ut er Smooth Wave – ikke noe hokus pokus. Varmer opp, surrer håret rundt også sitter’n. Lækkert!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Kamilla
  desember 5, 2019

  Hei Gine.
  Ble utrulig fine krøller av dette. Vet du hvor man får kjøpt den?

  /Kamilla

 • Ylva
  desember 5, 2019

  Hei😊. Har du noe stylingprodukter i håret før du går løs med BaByliss’en..?
  Ylva🧡.

Previous
MASKER
Smooth waves