Raska på

Hallo!!!! En friendly reminder som det så fint heter – tingen er at 17. desember er siste dag for å få pakkene hjem til jul fra EIR SCANDINAVIA – hilsen postmann Gine Margrethe. Man kan så klart bestille året rundt, de er langt fra gjerrig – men for å sikre julegavene er i morgen dagen. Og seffern har jeg rabatter på lager. Herregud jeg er så glad for at Eir klinker til med det as. Så 20% på alle “frittstående” produkter i nettbutikken, og 15% på alle kits. Kodeordet er altså; ginexeir20. 


Nå skal du høre;

You´re so fresh kit, You´re my favorite kit og You´re a dream kit er altså stappa med godsaker. Eskene er forøvrig laget av miljøvennlig papp – just saying.


You´re so fresh kit 

Denne gaveesken passer perfekt til deg som er keen på å starte dagen med en fresh feeling. Her får du en effektiv Cloudberry Cleanser som både fjerner sminke og smuss i tillegg til at den er pleiende og fuktighetsgivende. Dersom du er keen på å gå enda dypere til verks er den eksfolierende Blueberry Face Scrub tingen. Denne scruben er fuktighetsgivende og inneholder ekstrakter fra blåbær, og naturlige skrubbekorn fra jojoba og cellulose. 

You´re my favorite kit 

Hvis vinterværet påvirker huden din på samme måte som den påvirker min, er dette et perfekt kit for deg. Denne gaveesken inneholder hudpleieheltene Cloudberry Enzyme Peeling som fjerner døde hudceller og hjelper huden å fornye seg, Cloudberry Face Cream og Rosehip Eye Cream som gir maaasse fukt. 

You´re a dream kit

Når søvn ikke er det som står høyest på prioriteringslisten om dagen er innholdet i denne gaveesken en reddende engel. Kitet inneholder produktene som (hold dere fast) gir masseee fukt. Oat Mask, Rosehip Serum, Rosehip Eye Cream og Oat Face Cream er både pleiende og beskyttende for huden og passer perfekt til å påføre før du legger deg.


Happy shopping 

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
Gavetips
Raska på