God jul

Hei. Skal vi se. Dette er på høy tid – høytid. Det siste halve året har gått i et såpass høyt tempo at jeg ikke har klart å holde deg oppdatert slik jeg har ønsket. Jeg skal være ærlig å si at tempo har vært faktisk litt for høyt typ denne hvilepulsen kunne ikke komme fort nok. Så her sitter jeg i superundertøy og tøfler, spiser sjokolade og lader opp til pinnekjøtt. Faktisk første gang jeg feirer jul på fjellet. Vi har tidligere feiret i Oslo, og dratt opp i romjulen. Siden vi begynner å pakke ned hele huset i januar var det ikke så mye julero å finne akkurat der i år. Lurer på om dette blir en ny tradisjon. Uansett, tenkte på en annen ting som har vært nytt denne høsten – kom som julekvelden på kjerringa som de sier. Jeg regner med flere babymamas kjenner seg igjen. Da B begynte i bhg sprakk babyboblen og jeg skjønte plutselig at jeg skulle fortsette å være meg?! Hallo, kall meg slow – men dette kom som et sjokk for meg. Jeg har holdt på dag og natt med fokus kun på den lille karamellpudding min. Akkurat som jeg måtte finne meg selv igjen. Vel, her er jeg! Mer koko enn noen gang – neeeeida. Vi blir visere, klokere og mer bevisste. Herregud, man har jo så dårlig tid at annet kan man faktisk ikke! Så jeg går inn i denne julen med takknemlighet for alt jeg har fått oppleve det siste året – på godt og vondt. Og stolt over det jeg har fått til. Det må du være og! Lover du? Er viktig å gi seg et klapp eller to på skulderen, det er ikke alltid noen andre gjør det. Jeg håper av hele mitt hjerte at du og dine får en varm og trygg jul fylt med kjærlighet. Uansett hvilken situasjon man er i – at man finner det lille lyset som gjør en mørk stund fin likevel. Enten om det bare er en liten marsipangris 😉 Etter søsteren min gikk bort kommer julen alltid til å være litt sår, men jeg har verdens fineste skatt som lyser opp hver eneste dag. Gi en ekstra stor klem til de du er glad i, og si det høyt! Og med det sier jeg GOD JUL.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
  • Isabell
    desember 23, 2019

    Så fint skrevet, Gine❤️ Riktig god jul til deg og dine!

  • Hanne C
    desember 23, 2019

    ❤️ God jul! ❤️

Previous
Raska på
God jul