Glow mode

Posted on

Annonse

Brun uten sol. La meg si; det har vært sol i det siste, men er vel i kaldeste laget å flekke av seg klærne, og blende Frogners befolkning med min blågrønne farge. Så jeg tar den hjelpen jeg kan få – brun uten sol hilsen Tanrevel.


En elektrisk liten dings som gir deg glød på 1, 2, 3. Saken er den; du lader den opp enkelt. Fyller på med farge og drar dekselet tilbake så er du i gang.


Du beveger den sakte over ansiktet og evt nedover halsen – altså du kan jo ta den overalt. Jeg gir jo som alltids gass, så jeg kjørte den over hals, brystet og skuldre. Bare gi den kroppen her litt glød tenker nå jeg. Tanrevel er organisk, skånsom og takk gud – itte no kliss. Den varer sånn ca 3 dager, så du kan klinke til så ofte du vil…innenfor rimelighetens grenser kanskje? Man vil nødig se ut som man bruker selvbruning. Det er derfor jeg liker denne – subtil glød og farge.


Rosinen i selvbruningen er altså 20% med kode: GINE20 som varer i 48timer. God glød!


What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Helena
  januar 14, 2020

  Hei Gine! Hvilken størrelse har du i den grå joggedressen fra Gina Tricot? 🙂 (Den som har kort genser)

  • @gine
   januar 21, 2020

   Heia 🙂 der har jeg XS! God tirsdag 🙂

Previous
2020
Glow mode