My Lash Look

Posted on

Annonse

Altså med STOR ære å fronte dette. L’Oréal Paris My Lash Look mascara kampanje? Hæ? There is s first for everything. Så du finner med i butikker, TV og online om dagen – nå blir du ikke kvitt meg, si. Går inn i mitt tredje år som ambassadør for L’Oréal Paris. Utrolig gøy og enda mer takknemlig.Okey, nå skal du få en full oversikt av meg, et lite dypdykk inn i mascaraens ville jungel. Noen er kjente og kjære, andre har du kanskje ikke hørt så mye om. Mitt kjærlighetsforhold til Bambi startet i Cannes 2019, en mascara som åpner øynene og gir det lille vippeløftet man drømmer om. Men er det en som alltid kommer til å være min absolutte go-to må jeg svare Paradise, den gir ekstremt volum og skaper et litt forførende og fluffy blikk – hvis det gir noe som helst mening.

Det er vel en krysning mellom det sensuelle og det rocka uttrykket jeg ikke får nok av. Paradise børsten er like fluffy som uttrykket den gir deg, den er myk, men samtidig føler jeg at den klarer å separere vippene godt og at den gir deg volumet. På den andre siden så har man Telescopic som fokuserer på lengde og single vipper, det er på en måte en litt mer feminin mascara? Typ hvis du ser for deg en lett sommerkjole, småkrøller i håret, solbrun hud – så vil denne mascaraen passe rett inn i bildet. Kunsten å se for seg ting, hæ?

Jeg tror det egentlig er sånn det fungerer, alt går liksom i bilder eller film for meg, så her er det bare å henge på. Børsten er en strammere liten sak som fokuserer på en og en vippe, bygger opp og gir lengden. Den siste deltageren ut er Million Dollar Lashes, jeg vil si dette er krysningen mellom Telescopic, altså det feminine og Paradise. Den gir vel et noe skarpere blikk enn fluffyheten til Paradise, men samtidig mer volum enn Telescopic. Så her er det bare å finne din favoritt – også er det vel kanskje alt til sitt bruk. Du finner kampanjen HER.


Jeg har jo alle stående i sminkehyllen og tar meg selv i å bruke forskjellig for hvilket uttrykk jeg ønsker å skape – men forstår at jeg kanskje er litt mer nørd på dette området enn andre. Blir ikke mer moro enn man lager sjæl?


What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
Janus
My Lash Look