Love & Care

Annonse

Det handler om å ta vare sant? Ta vare på andre, ta vare på seg selv…ta vare på huden! Hei, hei Eir!


Næring, fukt, pleie og ro – det gjør huden god. Så er jeg stolt av å si at all forpakning er så grønn du bare får den. Selvom den er rosa, blå og gul – det gjør den bare kul. Okei, da skal jeg legge rimingen på baderomshylla, for i går var jeg på fylla. Haha, dette var enklere enn jeg trodde – der jeg satt og så ut av vinduet og glodde. Greit nå skal jeg komme til poenget. La meg forklare litt. Ginexeir20 gir deg 20% – også på gavesettene. Eir Scandinavia byr på Oat og Cloudberry linjen som er den hissigste på fukt, deretter kommer Blueberry produktene. Her kan du selv føle deg frem og se HER hva som passer din hud best. Men la meg trekke frem noe du MÅ ha; Oatmas, Blueberry Scrub og Rosehip serum. Ellers kan du handle som du vil, og legge det du vil til.


Da tenker jeg at mor skal legge seg i bløtt, med øyene på gløtt.


What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Mmm
  februar 16, 2020

  Nå begynner det å bli veldig mange annonse-innlegg og svært få personlige :/

  • @gine
   februar 17, 2020

   I knoe🙏🏼❤️ Sjekk siste post!!

Previous
..still on the campaign