Vårdrøm

Posted on

Annonse

Tiden mellom vår og sommer. Ser jeg litt sol stiller jeg opp i bare legger før jeg har rukket å stå opp. Riktig nok med boots til, og lag på lag. Men det er tiden hvor varmegradene ikke kan komme fort nok, for det eneste jeg gjør er å drømme om å kle meg i sommerlige topper..og våkne til et ferdig hus. Sant skal sies! Jeg har plukket ut mine favoritter fra Gina Tricot (du kan se alle mine favoritter HER) – med fokus på lang levetid og bruksområder. Jeg har den dag i dag fremdeles to topper fra Gina Tricot dagen de åpnet dørene til sin første butikk i Oslo. Altså, for en reise og fine minner. 

KLIKK HER FOR SKJERF

Planen bak mine favoritter; Jeg liker å tenke igjennom hvor mange anledninger og hvor mange måter man kan style plagget på før jeg kjøper. Så her har du det. En liten «summer starter pack».

KLIKK HER FOR BLAZER

Og jeg er ganske sikker på at dette sklir rett inn i resten av garderoben. Aldri vær redd for å mikse og trikse!

En lang blazer kan brukes som kjole, eller som en jakke til jeans-shorts, til penbukser. Og til høsten blir den superlekker med en høyhalset under og høye støvletter til. Olaskjørtet er perfekt til boots og ullgenser, og med en engel topp er du klar for party. Dette er tankegangen rundt alle plaggene – det skal jo brukes!! Nyt dagen.

KLIKK HER FOR TOPPEN

Se alle mine favoritter her!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
Trollmor
Vårdrøm