Vårrengjøring

Posted on

Annonse

Snakk om å være våryr – okei, ikke i ordets rette forstand, men klar for våren da? Du skjønner. Derfor er det med stor glede å si at vi nå klinker til med TRE for TO på min favoritt Eir Scandinavia. Hurraaaa. Kampanjen varer t.o.m 24. Mai – så hepp hepp. Det trekkes automatisk fra i kassen. Shop her!

Så hver gang jeg skal velge favoritter merker jeg at det endres etter sesong, noe som er like naturlig som ingrediensene i Eir selv. Og nå som våren har ENDELIG banket på døren er det Blueberry Scrub, Rosehip serum og Blueberry Hand Cream. Boom. Men altså, like etter kommer jo alle. For jeg vet at etter en dag i solen er en god fuktighetsgivende ansiktskrem alfa omega. Og jeg vet at om jeg blir solbrent kommer Oat Mask til unnsetning. Sånn er det med den saken.

Jeg vet ikke om det er våren som gjør dette, men jeg er altså i et forrykende humør om dagen. Er som regel det – men jeg bobler. Kanskje det er tanken på at jeg faktisk skal unne meg noen bobler før middag i dag. Okei, blanding av alt. Jeg håper du nyter helgen, jeg sender smil, glede og en virituell skål din vei.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
Vårdrøm
Vårrengjøring