YOUTUBE

Posted on

Så var den i gang da! Kanalen er oppe og går. Riktignok må designet utbedres, men fire vlogger ligger klare. Så nå kan du fyre avgårde med ønsker. Og hei, jeg blir så glad om du abonnerer!!! Jeg ønsker deg en nydelig, og varm dag.

Du kan klikke deg inn her:
VLOGG 4
VLOGG 3
VLOGG 2
VLOGG 1
INTRO

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 Comments
 • Anniken
  juni 16, 2020

  Hei! Liker veldig godt videoene dine!

  – Vil gjerne se Bellmann i videoene – bor han ikke i hybelen med dere? 🙂
  – Vil gjerne se mer av klær og styling etter hvert
  – Sminkevideoer

  • @gine
   juni 18, 2020

   TAKK 😀 Jo, han bor til vanlig i hybelen med oss – men de siste ukene har han vært hos mamma og pappa på ferie. Hehe. Da det har vært så sykt mye gravemaskiner, jord, knust glass og stener i hagen og da vi rullet ut gresset. Men han kommer tilbake på fredag eller mandag. Vi gleder oss så sykt å få han hjem i hus <3 Er liksom ikke det samme her uten!
   Og så fort jeg får litt mer plass å boltre meg på skal det bli sminke og klær! Tusen takk for tilbakemeldinger. Jeg blir så glad og setter pris på hvert tips 🙂

 • K
  juni 17, 2020

  Elsker at du vlogger og gøy å bli kjent med deg. Men jeg hadde foretrukket om du holdt kameraet selv, det oppleves som mer personlig.. 🙂 Foretrakk det veldig i sist vlog når dere var på hytten og du holdt kameraet selv når du skulle bade. Det gir en annen «feel» til hele vloggen! 🙂

  • @gine
   juni 18, 2020

   Vet du hva det blir jeg så glad for å høre! Og elsker at du kommer med tilbakemelding og tips 😀 TAKK! Jeg burde kanskje kjøpe et kamera så jeg ikke har mobilen helt oppi ansiktet ;D hehe. TUSEN takk. Setter så stor pris på det!!

Previous
Vårrengjøring
YOUTUBE