Hei Sandvika

Posted on

Annonse

Long time no blog! Men så veldig hyggelig å endelig skrive igjen – meditativt. Jeg har under radaren lusket i de nydelige gangene til Sandvika Storsenter. Huket av alle mine favoritter, shoppet, spist og fikk en følelse av ferie der jeg tuslet rundt på jobb.

Jeg gikk fra hvilepuls til cardio, og tilbake igjen. Iveren har en tendens til å ta meg når jeg finner skatter. Det er i disse stunder jeg elsker jobben jeg har. Så jeg gikk fra den ene butikken til den andre, hang av favoritter og lar de nå vandre.

Sandvika – nå er du fin, altså. Du har bakst og kaffe som varmer mitt hvetehjerte, du bærer mine favorittmerker, blomsterhav som gjør det vanskelig å velge – det gir meg egentlig følelsen av fredag hele uken. Takk!!! Har til og med funnet noen interiørfavoritter, kan du tenke deg?!

Høstens nyheter er mer enn hjertelig velkommen. Og, det jeg vil trekke frem som passer tiden vi er i er; kvalitet og komfortabelt – og med det sagt er det jo selvsagt at det skal være lekkert. For det er faktisk mulig å kombinere de tre – jeg så det selv med mine to øyne og 163cm der jeg travet rundt. Det er vel det viktigste hvertfall for mine klesvalg denne høsten.

Jeg spår nemlig en rolig høst fylt med innekos, tur, om vi er heldig; middager med venner og noen late søndager på kafè. Min go-to er da deilige ullgensere, jakker, og pieces som enkelt kan gjøre antrekket det lille ekstra. Det skal være behagelig, enkelt å mikse – og man skal få utnyttet plagget til det fulle. Jeg gleder meg over å vise mine favoritter som er merket i butikkene – og must-haves som du ser her.

Dette antrekket finner du hos Olivias Verden. Buksen og hatten ble med meg hjem før jeg så og si hadde prøvd det!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 Comment
  • Sol
    august 30, 2020

    Så mye fint! Hvilket merke er veska fra Olivias verden fra?

Previous
YOUTUBE
Hei Sandvika