Library

Annonse

Hejhejhej.

Åh gud så godt det er å være i gang. Det gleder mitt hjerte. Gå rundt å style hjemmet – det gir meg nærmest tårer i øyene. Du tror kanskje jeg overdriver, men den gang ei.

Min interesse for interiør ble egentlig ikke vekket til live før jeg var typ 24?! Tror det har noe med at jeg ikke hadde anledning til å shoppe og finne pieces. Men når den først ble vekket til live så skal jeg love deg det tar nærmest over. Så nå har jeg inngått et samarbeid for vår lille kosekrok/bibliotek/TV krok – hva skal man kalle det? Så jeg har plukket ut altså så mange lekre pieces hos Jotex.

Det er vel safe to say at «earth» / «nature» er vårt theme i huset. Så når jeg velger styling tenker jeg på lyse toner, skulpturelle pieces som kan minne om ting som kan minne om sjøen eller ting fra naturens side. Tja, du skjønner. Så du kan klikke deg inn HER for å se alle mine favoritter. La meg minne om 25% rabatt på ordenen med kode: GINE25. Og hvis jeg skal være ærlig så har jeg selv benyttet meg av min egen kode allerede – sånn går no dagan.

Det er så sykt mye lekkert nå. Det kan ha noe med at huset er nytt og jeg klarer ikke å la være. Du vet den følelsen når du typ har vært hos frisøren så må du sminke deg på nytt eller ta på deg en ny topp?! Det har liksom en ringeffekt. Takk gud for at det er steder som har så fashionable ting til gode priser. La meg si, det kommer godt med. Nyt fine du!

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 Comments
 • Marie
  september 4, 2020

  Elsker stilen deres – SÅ lekkert!

  • @gine
   september 29, 2020

   Tusen takk!! så hyggelig 😀

Previous
Hei Sandvika
Library