God base

Annonse

Det er det høsten dreier seg om! God base. I garderoben, i sminkepungen, i hudpleie. Har man en god base er alt gjort. Det er det man trenger! Jeg har skravlet om denne før – men la oss gå i detalj, men likevel ukomplisert; True Match Eye Cream in a Concealer er en concealer. Check!

Den lysner mørke områder, og dekker til overraskelser man kan våkne med nå og da. Concealeren inneholder 0,5% hyaluronsyre. Det vil si at den fukter mye. Og på høsten så takker jeg ja til alt som fuktes kan. Den er perfekt for den sarte huden som vi har rundt øynene, og tar godt vare på den.

Den er enkel å bruke, og jeg har alltid en liggende på lur i vesken hvis jeg har en lang dag, eller lang kveld for den saks skyld. Overraskende hvor mye en god concealer kan lure vekk en natt med litt for lite søvn. Vil i samme slengen tipse om True Match foundation når vi er inne på «god base» – like enkel, kan dekke etter ønske og behov. Den inneholder 80% fuktighetsgivende creme/base og finnes i 27 nyanser, så jeg er ganske sikker på at du vil finne den perfekte match’n…derav navnet.

Og kan jeg også legge til at disse to produktene snakker samme språk, så kombinasjonen av de to er ekstremt smidig! Hvis man fullfører da med et bryns produkt på toppen her, og litt roser i kinna, så er jeg klar for å løpe ut døren på 123. Jeg vil såklart fullføre med noen klær – selvom jeg skal innrømme at jeg har hentet posten nede i gaten iført badekåpen..men der går grensen. Lover.

Du finner foundation HER på 25% – og concealer HER.

What do you think?

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

No Comments Yet.

Previous
Library
God base