fbpx
To top
2 Jul

3,9 kg

Visste jeg det ikke. Som far og mor – så sønn. Vi vet å njuta livet. Kan informere om at den lille karamellpuddingen har rukket å bli 3,9 kg! Målte han på fredag. Og det er jo ingenting som er hyggeligere enn det – og en smule skremmende. Da jordmoren sa at han hadde en ganske stor mage og litt korte ben kikket vi på hverandre og ble hakket mer forelsket. Han har med andre ord arvet mine korte ben og magen til sin mor per dags dato – eller sin far etter et bedre måltid. Det er hva jeg kaller best of both worlds! Etter en kjapp latterkrampe, kjente at tålmodigheten ikke akkurat ble større. Jeg tror faktisk han er verdens søteste! Jeg skjønner at han trives godt da han spiser alt det beste i verden sånn ca hver dag. Så kanskje det er det som er greia? Jeg burde begynne å spise kjipe ting sånn at han blir lei? Det kan uansett ikke være lenge igjen. Man blir jo heldigvis satt i gang på et tidspunkt før han treffer tenårene og kommer ut med regulering. Min dato er 12.juli, men skal før den tid inn på en sjekk og håper det setter fart på sakene. Ja, allerede i morgen. Til å føle at jeg er fire uker på overtid føler jeg meg overraskende bra, og humøret er dessverre forykende fint. Noen dager er vel kanskje litt tyngere. Kanskje det skyldes at jeg fyller dagene med det jeg vil og tenker ikke et sekund på hva man kunne vært flinkere med.

10 Comments
 • Nora

  Spennende ☺️ Min fødsel startet 4 dager over termin, og på den 5. dagen var han her! Livets gave. Bare å glede seg til du ser han inn i øynene for første gang?

  2. July 2018 at 10:35 Reply
 • Esther Utby

  Hei Gine?
  Er innom bloggen din av og til, og følger deg på insta.
  Må bare si at du er den morsomste dama jeg vet om?
  Du formulerer deg alltid så morsomt, og jeg smiler alltid når jeg er inne hos deg. Nydelig er du også ??Alt det beste for dere tre ??
  Hilsen ei som er mor til tre store nå… ?Bare gled dere, det er overveldende å bli mor og far ??

  2. July 2018 at 11:34 Reply
 • Astrid

  Masse, masse lykke til! Jeg trodde også min første skulle komme tidlig, men så kom han fire dager etter termin. Det fine med det var at han kommet og var helt klar for sin nye tilværelse, la seg rett til puppen og spiste i vei og har fortsatt på samme måte siden 🙂 Nyt de siste dagene med alenetid! Plutselig er du melkemaskin evt. flaskekelner på heltid (selv om det også er veldig fint 🙂

  2. July 2018 at 12:09 Reply
 • Tonje Cathrine

  Lykke til med siste innspurt. Kjenner meg så godt igjen. Jeg gikk 5 dager over termin. Ventetiden er lang. Håper han bestemmer seg får å komme ut snart. Du ser veldig flott ut som gravid da vis det er noen trøst.

  2. July 2018 at 15:30 Reply
 • KINE

  Jeg gikk 13 dager over tiden. Veldig kjedelig,men min gutt trivdes veldig godt. Anbefaler å be om det som heter «stripping» på overtidskontroll. Det hjalp hvert fall for meg med å få fart på sakene. Høres veldig rart ut,men er ikke det man tror?. Masse lykke til. Snart er gutten her uansett?

  2. July 2018 at 15:54 Reply

Leave a reply