fbpx
To top
27 Sep

Åpenbaring

Hei, det er meg. Går det fint? Ok, greit her blir det babyprat, så scroll før det er for sent.

Det gikk opp for meg i dag. Delvis i går. Han har snurret meg rundt lillefingeren, old news. MEN jeg skjønner nå at jeg har fått meg en luring – så la meg si; han sklir rett inn i familien. Og er kanskje snytt ut av nesen (som man så delikat sier) på moren sin. Arnold Schwarznegger og jeg begynner å få noe til felles – og det er et par seriøse fiskeboller i hver arm. Men som du kanskje vet foretrekker jeg hveteboller, og har tenkt til å holde meg til det. Jeg har nemlig en fornemmelse for at han utnytter min svakhet for han. For da jeg måtte legge han ned i en stund hvor han kun ville bli holdt og jeg løp ut av rommet, ble det etterhvert stille…? Da jeg kom tilbake og lusket rundt hjørnet var ting ikke så ille som det han først ga uttrykk for. Jeg skal vel forsette å skjemme han bort til jeg er 190, men jeg må vel lære meg og stå i en liten furteleppe i ny og ne. Men det er ikke bare-bare skal jeg si deg, jeg er så forelsket at jeg kunne ha spist han opp.

Jeg lærte også en annen ting i dag – ja dagen har vært riktig så begivenhetsrik. Har du hørt om 30-minutters-kneika? Nei? Ja? Han sover i 30 minutter og så våkner, men hvis man står i en liten furteleppe her og, faller han tilbake i søvn og er borte i ca 2 timer. Jeg har vel aldri gått så fort med vognen noen gang. Kaffen skvulpet, regnet pisket og jeg er sikker på at jeg var nær en fartsbot på nedre frogner. Etter 2,5 time våknet han smørblid og skrubb sulten – akkurat som mor si!

Ellers? Ellers har det vært 100 møter i det siste, men nå tror jeg jammen jeg begynner å bli à jour. Oui! Og det betyr mer tid til deg og meg. Det gleder jeg meg til. Natta.

6 Comments
 • Thilde

  Hvor er buksen hans fra? 🙂

  27. September 2018 at 23:13 Reply
 • Else

  Her er det også konsekvent 30 min før han våkner igjen og er særdeles misfornøyd. Poden min (snart 4 mnd) har vært klistremerkebaby siden han ble født, og jeg bærer fortsatt mest fordi jeg ikke orker at han skal klikke i vogna uten at jeg får roet han igjen. Gjør du noe spesielt for at han skal sovne igjen eller bare triller du videre? Spennende å høre!

  28. September 2018 at 11:43 Reply
 • Martine

  Han er altså så nydeliiig 😭 Orker ikke. Må ha en. Hvor skaffer man en sånn?? Tenk så nydelig han blir når han blir stor da, både utenpå og inni. Menneske med stor M altså. Snytt ut av nesa på mor! Ikke at jeg kan si med sikkerhet at du er et flott menneske, men jo det kan jeg faktisk fordi jeg ser det bare. Sånn er det. Håper dere får en heidundrenes helg ❤️ Selv om det er for jævlig kaldt om dagen.

  Klemklem

  28. September 2018 at 11:53 Reply
 • Re

  Det der er fascinerende å lese!! Min jevnaldrede jente er mye lik din gutt: hun har også blitt bært, bært, bært da hun gråt mye en periode. Plutselig kom jeg på at jeg kan jo PRØVE vognen igjen.. og der viste seg at hun kunne sove lenge i den mens jeg trillet! Jeg måtte også tåle litt smågråting, men det er det nok verdt for både meg og baby! Føler jeg har fått livet tilbake!

  29. September 2018 at 07:09 Reply

Leave a reply