fbpx
To top
30 Jan

Avsted avsted

Kofferten er lagt på bånd, og så vidt jeg vet er jeg på riktig gate. Hallo, kan noen minne meg på at 7-flyet kun er en god idè på papiret neste gang? To dager og en natt vekk. Vet ikke om jeg skal le eller gråte. Casen er hvor mye jeg kommer til å lengte hjem. Men bare jeg kommer meg avgårde så kommer det sikkert til å gå som en kule. Tiden flyr og det gjør forsåvidt jeg og. Jeg tror det er første gang jeg har husket tannbørste på tur – og det min venn er intet annet enn bekymringsfult. For jeg tenker da; hva har jeg glemt til fordel for å huske tannbørsten? Jeg kan vel ikke ha IKKE glemt noe? Eller har jeg endelig kommet meg over kneika og gått i superman-modus hvor alt er i boks? Kom på nå at jeg ikke har noe til håret. Det går bra, det får leve sitt eget liv. Vi sees i Køben!

Forresten, takk for alle kommentarer og meldinger på forrige post – det gjør meg så glad. Jeg syns nemlig også det er interessant å høre hvordan du har det! Blir så glad, sammen er man liksom dynamitt? Jeg svarer asap.

6 Comments
 • Anne Stine

  Hei! Hvilket merke er dressjakken og genseren på bilde? Og de vinterskoene du har på et bilde lenger ned i bloggen? Veldig fin.😊 Takker for svar.

  30. January 2019 at 10:57 Reply
 • Lene Økern

  Kos deg på tur og du- med tannbørsten eller uten noe annet så kommer du garantert til å rocke København 💖

  30. January 2019 at 23:17 Reply
 • sol

  Hei Gina!
  Du har så stilig klesstil. Håper du kan ha mer outfit på bloggen din 😀 Håper at du og kanskje kan ha noe form for ´´styling-innlegg´´der du viser tips til hvordan man kan style og sette sammen outfit ut i fra det man har i klesskapet.
  Føler jeg er der du var som skrev om på spørsmål en gang om å være student og måtte bruke det man har i skapet… Bare uten å vite hvordan man setter det sammen, hehe 😀

  31. January 2019 at 09:48 Reply

Leave a reply