fbpx
To top
25 Jul

Bobla

Okei, det tok litt lenger tid enn hva jeg trodde – med oppdatering, altså. Det er vel det de kaller «bobla». To uker etter fødsel, en brystbetennelse, en hyttetur, en date, 170 bleier, og ett tonn melk og en hel del kosing senere sitter jeg (vi) altså her i beste velgående. Å gud – dette kan bli klissete.
Jeg skal prøve å holde ordet «forelsket» ute av denne posten – men helt seriøst?!  Det er bare å kaste p-piller, staver, spiraler, snurredingser og det man måtte bruke og sette i gang, si! Dette er det største i verden, og jeg er blåst av banen.
Vi fikk gjennomført en date på 3 timer for å feire vidunderet. Ett glass champagne  har vel ikke hatt så stor virkning siden jeg var 18.. eh, 17 – ærlighet er viktig. Det kunne vært værre. Uansett, noe blandede følelser å spise uten marsipanen ved vår side, men jeg tror det er viktig å gi hverandre fokus. I allefall etter noe så stort. Gjensynsgleden var til å ta og føle på.
La oss prate litt om pupper;
Jeg kan informere om at TINE Margrethe Meierier AS er i full drift, og går så det griner takket være en trofast liten mann ved navn Baby B… – han ønsker visstnok å være anonym litt til. Han ble født 4408kg og skrubbsulten.
Jeg skjønte raskt at jeg er tredje hjulet på vognen da Baby B og de to kanonene har et eget språk, som jeg ikke er en del av. Når han knirker starter tydeligvis maskineriet – og det gjelder å være godt «paddet». Jeg har jo null kontroll? Så det å gå fra en A-cup til norges svar på Pamela ga vel kroppen et sjokk, hvor jeg dro på meg en brystbetennelse som nå er ute igjen. Influensa og full feber i 32 grader er jo sånn halvveis eller?! Merkelig nok gjør det svært lite når man ser på han og han smiler med hele gommen i søvne. Jeg er ganske sikker på at han drømmer om et hav av pupper. Som sin far. Ah.
Dagene går i nettopp mat, stirring på høyt nivå – mon tro om han syns moren sin er psykopat – bleier, noen kafébesøk og kos. Jeg vil si at hverdagen har blitt oppgradert. Du vet de mest irriterende setningene som; «etter man fikk barn..», «meningen med livet» ..blablabla? Slap in the face! De er sanne. Det er helt grusomt. Jeg har kjent en sikring gå av hver gang noen har sagt noe lignende, og skjønner nå (dessverre) at det stemmer. Sykt irriterende.
Det er en ting som også må sies; det er ikke alle som blir blåst av banen. Det er noen som ikke blir forelsket med en gang, og det er noen som syns det er forferdelig tungt. Det er lov.
Det kan være irriterende å lese om lykken hos andre hvis man har det tungt selv. Jeg kan samtidig ikke late som noe annet, og håper i såfall kun å gi noen et smil. Det er jo slik at det er lite søvn og hormoner i sving. Jeg håper kun at man ikke stiller for høye krav til seg selv, ikke prøver å være «flink pike», eller holde fasaden. Det er lov å si at ting er tungt, det er lov å gråte og det er lov å være most. Og det er lov til å ta klærne på bakfrem. Du har allerede gjort det sykeste i verden og det står det en stor respekt av. Du fortjener stående applaus.
Over til det overfladiske; jobben lurer rundt hjørnet, og det er snart duket for København FashionWeek. Billettene er faktisk booket, så får vi se om vi heller avlyser i siste sekund. Det er vel det som er strategien vår – vi tar alt som det kommer og holder både «lista» og terskelen lav.
Skirt: HM / Shirt: Dea Kudibal/ Sandals: Aquazurra / White dress: By Malina / Blue sunglasses: Spektre Sunglasses / White sunglasses: Mango / Baby B sunglasses: Izipizi

7 Comments
 • Julie

  SÅ koselig å lese, herlighet så skjønne dere er! Gratulerer så mye. PS: Elsker antrekket, som vanlig. Du inspirerer masse, det skal du vite (men beholder nok pillene litt til.. 😉 hehe)!

  25. July 2018 at 18:26 Reply
 • Jeanett

  Ligger på sykehuset i skrivende stund inne i mine 33timer med rier!!!! Og har ikke mere enn 2cm åpning å skryte på meg, men det hjelper på å lese innlegget ditt og alt det fantastiske som MEST sannsynlig venter rett rundt hjørnet!:D Nyt tiden videre skjønne skapninger!

  25. July 2018 at 20:36 Reply
 • Caroline

  Gratulerer så mye med baby! 🙂 Er du fornøyd med barnevognen du har? Hvilken fargekombinasjon har du? 🙂

  26. July 2018 at 09:25 Reply
 • Beate B

  Gratulerer så mye med vidunderet! Han er skjønn! Enig med deg, mammalykken er fantastisk ❤️
  Må si at jeg beundrer hvordan du fortsatt holder stilen! Selv gikk jeg rundt i en alt for stor kosebukse da bebisen var nyfødt… Kan du være så snill å fortelle hvilken nettside/ butikk du har fått tak i de blå solbrillene fra Spektre? Tusen takk ?

  31. July 2018 at 11:52 Reply

Leave a reply