fbpx
To top
17 Feb

Booket

Dette skal ikke være noen helge-blogg, men jeg har hatt litt mye «back office» i det siste. Jeg driver og styrer med noe greier som en dag kanskje vil komme til nytte for deg en dag.

Nå har det seg slik at jeg har booket meg straks avgårde til Paris. En mini fashion week pour mama. Man må jo smi mens jernet er varmt. Det å kickstarte våren i Paris er vel heller ikke så jækla kjipt?! Med mitt tåkete topplokk tok jeg meg i å google tips – hvor jeg endte opp på min egen blogg. Vet ikke hva som er mest imponerende; å glemme at man er OK kjent der, eller det å møte seg selv i døren. Kanskje denne bloggen rett og slett er et hjelpemiddel for meg selv?!

Jeg hadde med meg 23kg for 1,5 dag til København. Tåpelig, men jeg står i det. La meg si; den kofferten blir satt på prøve for kommende tur. Om jeg så må rygge over den for å få igjen lokket.

9 Comments
 • Lene Økern

  Mini fashion week i Paris? Det høres for meg helt knall ut og skulle du ha plass i kofferten noe du helt tydelig ikke har hadde jeg blitt med….he he. Masse go biter å få i Paris så husk å gjemme en liten plass til det da❤️God tur og kos deg masse❤️

  19. February 2019 at 21:11 Reply
   • Lene Økern

    Takk💓 Måtte forresten gå til innkjøp av skjørtet. Elsk elsk-men du må seriøst begynne å kle deg i noe jeg ikke trenger😂Ha ha.

    3. March 2019 at 00:15 Reply
 • Marie

  Du er såååå fin. Og jeg sier det ikke med sånn barnlig jentete stemme,men virkelig🙏. Men du..lets talt «lebestift». Du har alltid de fineste farger på leppene. Kan man be om et litta innlegg hvilkne du helst sverger til?

  God klem fra fast leser😘

  20. February 2019 at 07:46 Reply
 • Julie Berget

  Tror jeg kunne hatt hele klesskapet ditt!
  Du kler deg så kult 😍 kan jeg spørre hvot skjørtet ditt kommer fra?

  23. February 2019 at 08:49 Reply
 • Monica

  Lekkert skjørt!!!!!! Hvor fra??
  Kos deg i Pariiiiiis❤

  23. February 2019 at 14:56 Reply

Leave a reply