fbpx
To top
31 Jul

CPH skip

Enten hopper du i være og tenker; gud, så deilig å slippe og se det sirkuset. Eller så syns du det er kjipt og så frem til litt ordentlig inspo. Men, saken er den – jeg hopper over København fashion week (som klinker til neste uke) da sjefen begynner i barnehagen den uken. Drar riktig nok til Paris når den tid kommer. Jeg vil heller være tilstedet gjennom hele uken, enn å sitte der nede og kun tenke på hvordan det går her. Så innkjøringen er på en uke, og mens han venner seg til å være der uten dama i sitt liv (les;meg), skal jeg oppdatere deg på hvor mange tårer jeg har grått fra dag til dag. Hva tror du om det? Og er du klar for en liten check-list på barnehage innkjøp? Det kommer snart!

6 Comments
 • Bodil

  Herlighet så smashings du ser ut!! I tillegg til innlegg om barnehagestart, kunne du også lage et nytt “beauty-innlegg” som ikke er sponset lik dette du la ut for to år siden: https://ginemargrethe.no/10-favoritter/? Dvs et helt ærlig bilde av hva som befinner i baderomsskapet ditt? Takk også for at du var så ærlig om pigmentflekkene dine i podcastepisoden med Tomas Erdis! Jeg sliter selv med masse pigmentflekker i ansiktet, og fikk lyst å gjøre som deg å bare slutte bry meg så mye om dem:)

  31. July 2019 at 16:03 Reply
 • Jeanette

  Her begynner junior om nøyaktig en uke. Og han er da så liten som 11.5 mnd 😭 i mine øyne en liten baby, men tror nok han har godt av litt mer lek og andre omgivelser enn oss 🙈 storesøster klarte seg så bra da hun startet, men litt mer usikker på han kar’n her. Jeg er overbevist om at mor og sønn-forhold, det er noe helt eget. Her begynner jeg hvert fall nesten å gråte bare ved tanken på at han ikke skal være med meg 24/7 😅 lykke til med oppstart! Det går sikkert kjempe bra med både Bernhard og min lille/store Sebastian. Vi mødrene får nesten bare gjemme oss bak et hjørnet å grine 😂

  31. July 2019 at 16:21 Reply
 • Andrea

  Nydelig antrekk og elsker bloggen din. Eneste jeg leser. 🙂
  Kan jeg spørre hvor jakken/skjorten og buksen er fra?
  På forhånd takk for svar.

  5. August 2019 at 16:58 Reply

Leave a reply