fbpx
To top
6 Jul

Dag 6

Jeg stikker egentlig innom for å bare si at jeg har ikke glemt deg. Jeg kan også fortelle deg at kjerringråd for å sette i gang en fødsel er bare tøys. Jeg har herved testet ALT. Rettelse; jeg har ikke vasket vinduer – let’s be honest; mitt termometer viser nærmere 45 grader – vinduene våre bader i sol – jeg hadde heller hoppet ut.
Sjansen for at det blir en vannfødsel er farlig stor da du finner meg i sjøen halve dagen. Selvom noe sier meg det er på natten det kommer til å skje. Våknet i natt til en rie på størrelse med et tankskip, og i det jeg ventet på neste sovnet jeg. Jeg skjønner at psyken begynner å tulle det til når jeg nå lengter og gleder meg til en intens smerte #sånnhardetblitt. Vel, innen torsdag er han ute enten om han vil eller ikke. Både jeg og TQ har hatt troen på 07.07 – i morgen altså. Vi får se!
Føler jeg spiller lotto hver dag, eller Eurojackpot? Det var tider. Uansett; jeg holder deg oppdatert på insta. Min nye strategi er å spise han ut. Fronter snart med 20kg + og jeg gir helt beng. Men fint hvis han kommer ut før han skal stå til konfirmasjon og jeg må kjøres på lasteplan til sermonien.
Humøret er overraskende godt, og jeg har det fint – men la meg si at det å gå over termin er ikke barnemat.

17 Comments
 • Re

  Du er virkelig tøff! Å gå over termin er ikke for pyser. Spesielt når du ble SÅ forespeilet å føde før termin. Her ble vår lille jente født på tirsdag. Det var en helt utrolig opplevelse. Jeg var veldig spent på hvordan det var å føde, og tror jeg gikk inn i det med et like positivt sinn som deg. Jeg både gleder meg og gruet meg. Jeg vil konkludere med at det var HELT overkommelig! Jeg vil anbefale varmeflaske trykt mot ryggen (jeg stappet det inn i skjørtet mitt) under riene, og korsryggsmassasje av partner. Det hjalp veldig! Pressriene var for min del bare utrolig tilfredsstillende! Godt å få jobbe og mer tungt enn vondt. Det å vite at babyen er en liten innsats unna gjør en supermotivert. Dette nailer du! Satser på at ventetiden snart er ferdig 🙂

  6. July 2018 at 21:52 Reply
 • Karen

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ heier på deg uansett når han bestemmer seg for å komme!

  6. July 2018 at 22:04 Reply
 • Mari arvesen Kristiansen

  De sier barna som går over tiden blir smartere!
  Nettopp begynt å følge deg og må si du er ei festlig dame. Gikk selv maks over og ble satt igang. Lille Thor kom 25.mai, 13 dager over termin. Plopp sa det, så var rompa ute (ja, han kom i seteleie) alt frem til ploppet tenker jeg ikke stort på i ettertid. Det verste var mannen som knasket i seg potetgullposen jeg hadde bedt han ta med og deretter smattet til de grader med to tyggispakker i munnen.
  Masse lykke til! Deilig å se at du tar dagene med en klype saltvann og humor.

  6. July 2018 at 22:09 Reply
 • Synnøve

  Kjenner meg så igjen! Man blir så klar for smerte og alle tullerier/kynnere som kommer i forkant og som viser seg og være ja, bare tull, da tenkte jeg bare, come on! Bring it! Jeg er klar til kamp!! Har tre fødsler bak meg og et tips på tampen er å klare å slappe av når åpningsriene kommer. Ikke spenne seg for mye om du skjønner? Være mest mulig avspent i hender og kjeve. Og la riene jobbe som de skal og ikke prøve å jobbe mot, skjønner? Jeg var ikke så god på dette de to første gangene, men øvelse gjør mester og alle gode ting er tre? uansett, dette fikser du???? Og ja, det å gå over er ikke barnemat! Men så fort han er ute så er du lett som en fjær, tro meg?? Lykke til❤️

  6. July 2018 at 22:22 Reply
 • Anne

  I feel ya!! Har selv gått langt over termin med begge mine, begge gangene midt på sommern. Hoven og stor. Men snart er han her og da er de lange dagene på overtid glemt ☺️ Lykke til!

  6. July 2018 at 22:38 Reply
 • Idun

  Kanskje vi føder samtidig! Her trodde nemlig jordmor at jeg føder søndag eller mandag. Jeg, derimot, hadde gitt opp helt på å føde før termin, men etter dagens kontroll har magen blitt steinhard. Massive kynnere som varer og varer og varer, sammen med stikninger! Ringte føden, som mener jeg er i «latensfasen». Måtte ta høyde for alt fra fødsel i natt til fødsel i neste uke. Ehhh.. det er ganske store forskjeller!
  Lykke til – håper de begge kommer i morgen 😉 (min og din!)

  7. July 2018 at 00:07 Reply
 • Rikke Gran

  Masse masse lykke til Gine❤️?? Krysser fingre og tær for 07.07?? Men uansett når han kommer, gleder vi oss til å møte han?

  7. July 2018 at 09:30 Reply
 • Victoria van Pelt

  Kjære deg<3
  Du er rå, kan se for meg at dette er meget tøft å gå å vente på.
  Jeg skrev jo til deg for noen uker siden at jeg også som deg hadde en intens følelse av at babyen min kom før, og i mitt tilfelle var detta rett gitt, utrolig nok.
  4 uker før termin kom datteren min, Ada!
  Hun fikk en tøff start da hun var stjernekikker og måtte tas med vakuum (pluss for tidlig født), men heldigvis var hun relativt stor for alderen og klarte å kjempe godt tross pustevansker og behov for hjelp på nyfødt intensiv på Drammen sykehus, etter 5 dager var pustemasken av og etter 12 dager fikk vi reise hjem og hun er verdens sterkeste og feteste lille baby ass<3.
  Jeg skal bare si deg en ting, når detta setter i gang(eller settes igang) er fødsel det råeste, sjukeste mest perspektiv givende jeg noen gang har vært med på! En gravid kvinne er spør du meg DEN absolutt sjukeste maskinen på jordkloden, vi produserer et menneske?!? en fødende kvinne er det sterkeste vesenet! uansett åssen fødsel forløper, man bringer detta vidunderet til verden! Da snakket vi «skape minner hver dag», det minnet der overgår alt annet! (som jeg sa du sa på den ene Q&A som jeg digga! Det og «la det fare» <3)
  Jeg unner deg at dette skjer snart, men håper også du fortsetter å bade og spise boller og henter energi til tiden som kommer. Gleder meg STORT til å høre at du har blitt mamma!<3
  Mange varme klemmer(eller vi dropper det siden du allerede er så varm) LYKKE TIL!!!

  7. July 2018 at 13:08 Reply
 • Chris

  En livsnyter tydeligvis;) Må bare skjønne at livet ute er minst like bra?? Prøv å slappe av og hvile mest mulig, selv om jeg skjønner det er sykt kjedelig å vente. Du trenger all din styrke, ikke minst blir det fort litt lite søvn i tiden etterpå. Også kan du glede deg til noe av det mest fantastiske og minnerike man kan oppleve som menneske. Fødsel er så vilt! Slapp av i kroppen (særlig håndledd, kjeve og bekken), og pust dyyyyypt, gjerne med lyd. Når tiden er inne for å pushe trengte jeg litt hjelp til hva jeg skulle gjøre med mine to? Men jordmødrene er så flinke og veileder deg! Det er det fineste som finnes å få barn, og nå er han her snart!!? Og du, trodde også fødselen skulle begynne på natta begge gangene, men den ene startet fem på ettermiddagen og den andre syv på morgenen? Lykke til, dette går sååå finr superkvinne????⭐️ Hilsen fast leser?

  7. July 2018 at 20:38 Reply

Leave a reply