fbpx
To top
23 Dec

Den lille sorte

Annonse

Ja, nå er det klart. Karamellpudding, en som står til avkjøling og en som snart er klar for kveldsgrøt. Ribben er i hus, og det er vi og. Gikk de siste ærendene med min nye boblis. Denne høsten og vinteren har det vært min store redning. Jeg er inn og ut av døren hele tiden, og denne lille sorte fra Colmar er like bænkers om jeg skal på tur i skogen, eller som i dag. Noe praktisk er jeg, altså! Hvem skulle ha trodd? Vel, juleroen har definitivt senket seg og jeg gleder meg til i morgen. Men vi snakkes før den tid!

8 Comments
 • Kajsa

  Ååå så fin jakke!! Og hvor er de kule jeansene fra?

  God jul❤️

  23. December 2018 at 17:39 Reply
   • Sara

    Pris på jakka? Så fin, du stråler som alltid! ❤️ God jul 🎄⭐️

    24. December 2018 at 05:15 Reply
 • Kristin

  Så fin jakke! Hvilken modell er det? God jul <3

  24. December 2018 at 13:28 Reply
 • Benedicte

  Hvilken modell er dette? 🙂

  25. December 2018 at 22:41 Reply
 • Benedicte Haugsgjerd

  Hvilken modell er det? 🙂

  25. December 2018 at 22:43 Reply
 • Lene Økern

  Hei igjen. Ja denne damen lurer litt på tips til hvite skjorter. Ser du har på deg en her, så du hadde en på julaften til skjørtet ditt også. Jeg er på jakt etter en som er litt lang men jeg er 180 lang på strømpelesten og sliter litt med at alle blir litt korte til meg eller at flere å har for store skjortekraver. Har du et tips? Vet du liker GANT sine, er de å anbefale? Takk hvis du svarer.

  5. January 2019 at 20:45 Reply

Leave a reply