fbpx
To top
10 Jul

Fødselsbrev

Så. Når dette innlegget postes er vi altså på vei til sykehuset. Og det fordi noen er klare for å ta verden med storm. Kjenner jeg meg selv rett; med en god dose krigermodus og adrenalin, men med hodet fult av tanker, forventninger og et hjerte av ømhet. Og en munn som sikkert må skrubbes med grønnsåpe og vann etter denne seansen, språket er ikke alltid like søtt som antrekkene. Tiden har altså kommet. Det har vært 293 dager (41 uker + 6dager ) med glede, et voksende hjerte, spenning og oppdagelse av hva vi kan få til. Du (les:tilskuddet) har overrasket en festkaramell som meg selv med spark, drømmer, cravings og ikke minst instinkter. La oss ikke glemme varme – både av den ene og den andre typen. Dette har vel bare vært en smakebit på hva vi har i vente. Jeg vet at det sitter to spente på den ene siden, og en på den andre. Og jeg kan vel tenke meg frem til at lykken aldri har vært større enn når vi tre møtes.
Det er lite som betyr noe sammenlignet med det største. Likegyldighet på en måte. Vi skal gi deg alt vi kan av varme, trygghet, kjærlighet og latter.
Jeg gleder meg. Ikke minst til å se TQ bli pappa. Det er vel noe av det største. Og når vi er inne på det skatten; jeg ønsker meg saft med isbiter, fotmassasje, en eventuell vifteløsning og et par tørre vitser. Etterpå hadde det vært konge med ferskt brød med salami, men for all del – kan vente en dag eller to til. Og en feit diamant. Neida. Love you! Nå skjer det.

15 Comments
 • Re

  Jippi!! Endelig! Jeg begynte å gråte då jeg leste dette innlegget. Jeg unner alle i verden den fantastiske følelsen å bli mamma. Klokka er 0430 og jeg ligger på senga med min stappmette en ukes gamle datter på brystet mitt, og pappaen hennes som vanligvis er veldig lite tålmodig når det er natt og han burde sovet, stryker over henne og syns også når hun hyler midt på natta at hun er verdens søteste. Øyeblikket hun kom ut var HELT magisk og verdt 9 mnd med ekstra kilo, bekkenløsning, hovent ansikt, litt begrensede muligheter på kostholdet osv! En fødsel var også en liten pris å betale med tanke på hva vi fikk igjen. Du kan virkelig glede deg!!

  10. July 2018 at 04:30 Reply
 • Caroline

  Uendelig masse lykke til, superkvinne!?

  10. July 2018 at 08:00 Reply
 • Erica

  Herrejemini – SÅ stas. Tipper du nailer føding! Sender masse lykkeønskninger. To blir tre – for et eventyr!

  10. July 2018 at 08:01 Reply
 • Martine

  Herreguud masse lykke til, til dere alle tre – men aller mest til deg! ❤️❤️

  10. July 2018 at 08:43 Reply
 • Idun

  Endelig! Gratulerer på forskudd 🙂 Her skjer det ingenting.. men jeg er ikke på overtid enda, så må vel bare belage meg på det. Lykke til! Håper fødselen går så smertefritt som mulig 🙂

  10. July 2018 at 09:19 Reply
 • Henriette

  Å herregud, så spennende! Nå renner tårene rett oppi morgenkaffeen her. Lykke, lykke, lykke til!!! Skal selv få en baby i januar og har fulgt deg (les stalket deg høhø) de siste månedene. Sender deg masse lykke og power, dette nailer du! <3

  10. July 2018 at 09:19 Reply
 • Kristine

  Lykke til!
  Fra en som hverken er mamma eller verpesyk, så må det sies ta jeg har likt bloggen din akkurat like mye under svangerskapet som før. Du er fortsatt en av de smukkeste på jord (helt ærlig, hvordan kan man se sååå fresh ut under svangerskap) og skriver både morsomt og underholdende.
  En kjærkommen fargeklatt i en blogg/moteverden med top dollar personlighet. Et unikum. Jammen i meg flaks, for du er så pen, at man mest vil hate.
  Nyt tiden, nyt det første glasset på den andre siden og jeg gleder meg til å lese med videre.

  10. July 2018 at 11:36 Reply
 • Line

  Lykke til fine? Håper fødselen går fint, og at du kanskje vil dele fødselshistorien din senere? ?

  10. July 2018 at 11:57 Reply
 • Verena

  Åh så fint <3 Heldige dere! Nettopp vært der selv, det skal så mye gledes!! Kos dere masse! Klem (nydelig skrevet forresten..)

  10. July 2018 at 11:58 Reply
 • MariaArielle

  Lykke til! Håper du får en fin fødsel opplevelse! Kos dere masse <3

  10. July 2018 at 17:29 Reply
 • Nanett

  ÅÅÅÅÅåå LYKKE TIL!!!
  Ligger her og ruger selv med termin om 13 dager. Sier ikke nei til en fødsel i morgen egentlig. Denne varmen tar knekken på meg. Gleder meg til å bli ferdig <3

  10. July 2018 at 18:44 Reply
 • Therese B.

  Fine Gine! Jeg ønsker deg masse lykke til, og sender deg en god dose styrke og klemmer! Den største gleden på jord må vel være å få barn. Håper alt står bra til med den lille og at du nyter et ferskt brød med salami med saft og isbiter til <3 Stor klem!

  10. July 2018 at 22:42 Reply
 • Amalie J.

  Ååå, nå ble jeg glad! Endelig er tiden inne! Ser denne posten ble skrevet i går så nå håper jeg du koser deg med både brød med salami, saft med isbiter og ikke minst den lille <3
  Jeg er ikke gravid selv og det er nok en god stund til jeg blir det, meeen jeg må likevell si at det har vært en glede å følge deg de siste månedene! Så utrolig interessant å høre om dine tanker rundt graviditeten, kanskje enda mer for oss som aldri har vært igjennom det selv. Elsker naturligvis også innleggene dine om klær, sminke og mote (var jo derfor jeg startet å lese bloggen din i utgangspunktet hehe), men du skriver så åpent og ærlig at alt annet taes imot med like stor glede 🙂 Å lese bloggen din mens jeg sitter ute i bakhagen med en stor kopp kaffe og en bolle har blitt en av hverdagens små høydepunkter og jeg gleder meg til å følge deg fremover!

  11. July 2018 at 17:19 Reply
  • Kristin

   Helt enig i denne 🙂 Jeg er heller ikke gravid eller planlegger å bli det, men det har likevel vært minst like fint å følge deg i denne perioden! Gratulerer 🙂

   12. July 2018 at 12:35 Reply
 • Hilde Pedersen

  Ååå Hærregud så jeg gleder meg til å høre hvordan det er å være Mamma for deg!! Selv baker jeg min første bolle, som kommer i November? Blir så godt i humør av å følge deg!! Klem fra Hilde!

  14. July 2018 at 16:32 Reply

Leave a reply