fbpx
To top
18 Sep

For en dag

Jeg startet dagen med pressevisning på Palmen/Grand. Eller, egentlig startet jeg dagen klokken fem med så blå ringer under øynene at det ser seriøst ut som jeg har vært i boksekamp – hvor jeg tapte. Noe som er utenkelig, jeg vet. Tre timer søvn flere netter på rad, litt for mye jobb og full gass? La meg si; jeg kjenner at jeg lever. Eller snart er på vei til å dævve’. Hvem vet?! Skal trappe ned, men ikke her inne da. Jeg lurer på om Baby B er inne i det som heter utviklingstrinn? Noen med erfaring der ute? Isåfall del GJERNE i kommentarfeltet. Vi har gått fra å sove hele tiden, til å være våken hele tiden. Og han må bli holdt slik at han har noe å følge med på konstant, så bæreselen er en gave sendt fra oven i disse dager. Avsporing.

Så med disse blå ringene og tre timer på øyet kunne jeg stolt vise frem min gjestekolleksjon for Becksöndergaard. 4 ullskjerf, 2 silke og 4 vesker kommer i butikk i midten av oktober, viser alt litt senere. Greia er at jeg er heldig som får jobbe med det jeg syns er gøy – hver dag! Det er egentlig det som burde være målet?! Jobbe med ting man elsker. Derfor er det perfekt for meg å jobbe med meg selv. Neeeida.

14 Comments
 • Celine Knutsen

  Gjett om det er en stk trønderjente som gleder seg til å se kolleksjonen din a! Det kan jo ikke annet enn å bli bra – da alt du tar i blir til gull?! Ønsker deg en riktig god tirsdag💫

  18. September 2018 at 19:02 Reply
 • Sarah Gleditsch

  Sjekk ut Vidunderlige Uger appen – den fikk noen kilo av våre skuldre når kidden vår skiftet personlighet i noen dager! Hehe.

  18. September 2018 at 19:10 Reply
 • Marit

  Søvn i utviklingstrinn er alltid et lite eventyr; det ender som regel godt, men med heftige prøvelser underveis. Bæresele, masse kaffe, og byssing på skift har vært løsningen her i gården. Og å huske på at det heldigvis går over. Vi skal inn i fjerde trinn på fredag, heeeeh. Flaks at det er i hælja si (selvfølgelig bare en spøk, helg finnes jo på en måte ikke etter at man får baby?)! Grattis med kolleksjonen <3

  18. September 2018 at 19:22 Reply
 • Tonje

  Oh yes. Utviklingstrinn var noe jeg alderi hadde hørt om før jeg ble mamma. Preglife appen syntes jeg forklarer utviklingstrinn på en god måte. Min lille jente var ikke til å kjenne igjen i 4 utviklingstrinn. Bra det går fort over. PS jeg ser ikke like flott og fresh ut som deg etter søvnløse netter.

  18. September 2018 at 19:38 Reply
 • Fride Severeide

  Dette her var veldig oppklarende for meg med mine 2 barn 🙂

  https://www.babyverden.no/baby/dette-er-babyens-10-vanskeligste-perioder/

  18. September 2018 at 21:05 Reply
 • Dagsvermer

  Alltid utrolig nydelig da, søvn eller ei! Er så spent på hvordan jeg kommer til å takle det å sove lite i tiden fremover. Håper vi får en skikkelig sovebaby i starten i det minste. Lykke til videre! 🙂

  18. September 2018 at 22:39 Reply
 • Karianne Johansen

  Ser du har fått noen tips allerede men jeg anbefaler appen the Wonder weeks! Redda hjernen når man ser hvor lenge perioden varer og hvordan den kan takles. Gledes til å se kolleksjonen!!

  18. September 2018 at 22:55 Reply
 • Sunniva Stensholt

  Når slippes kolleksjonen?? Gleder meg

  20. September 2018 at 10:12 Reply
 • Tone L

  Vet ikke om det er noe trøst min sov den første måneden (lå tydeligvis på lading da)

  Siden da har det vært lite søvn, men sover hele natten da han er våken hele dagen!

  20. September 2018 at 10:51 Reply

Leave a reply