fbpx
To top
11 Aug

Foundation

Annonse

Okei. Er du klar? Dette er den mest solgte foundation i verden!!! Tenk det. Og jeg er en av de som bruker den. True Match fra Loreal. Vi ble introdusert for litt over et halvt år siden, og for et nydelig forhold vi har klart å utvikle. Vi har gått igjennom 3 årstider foreløpig. Vi har vært på fest, vi har vært gravide, vi har vært mamma, vi har vært ute i mange timer og forskjellig vær. Vi har rett og slett gått igjennom en hel del sammen.

Jeg har kommet frem til at du er utrolig lett å leve med. Du er rask, smidig, myk og jevn. Det er vanskelig å gjøre feil med deg, og du er alltid til å stole på. Du gjør meg til et bedre menneske – i allefall litt penere. Vi har faktisk kommet dit hen at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre uten deg?!

På bildet har jeg kun på en ansiktskrem og foundation. Jeg bruker to farger nå på sommeren; 3.N og 4.N. Den ene mørkere enn den andre såklart. Da jeg har en del pigmentflekker passer den mørkeste perfekt til å dekke pigmenteringene. Om man skal dekke pigmentflekker er det ofte fint å finne fargen til flekkene og dra utover, i stedet for å prøve å lysne de. Da ender man ofte opp med en litt «grå» look. Nå er mine lokalisert på kinnbena, så sånn sett passer det fint å mørkne området også. Når det kommer til farger på foundation er det viktig å finne sin greie. Selvom jeg bruker disse to – som jeg forøverig blander litt, kommer jo an på hvor mye sol man har fått nå på sommeren – kan det være at du må ha en helt annen tone. Det som er positivt da er at Loreal har laget typ 150 nyanser slik at ALLE skal finne sin farge. I love!

Jeg må si at jeg er utrolig takknemlig for at jeg får være ambassadør for et merke som Loreal. Det er ingen merke i verden som forsker mer på det å gjøre ting riktig og skånsomt. Jeg er utrolig ydmyk som får ha de som samarbeidspartner.

3 Comments
  • lise

    Hvordan får du til å se så bra ut etter du har fått baby også?! <3 Har du noen tips til hvordan du ordner deg på kort tid ? eller kanskje du har tid til slik uansett 😀

    18. August 2018 at 14:09 Reply
  • Amy Shore

    You look stunning. I also have annoying hyperpigmetaion spots- do you just get them on you cheeks or also on your forehead?

    27. August 2018 at 12:42 Reply

Leave a reply