fbpx
To top
14 Sep

Fredag

..men sikker på at det er lørdag! Kan ha noe med at jeg var sikker på at det var fredag på torsdag. Forvirrende nok. Jeg og Baby Bernard skulle egentlig ha sittet på et fly i retning Cannes, men logistikken går ikke alltid opp. Derfor sitter jeg altså hjemme med dagens fangst; kaffe, før jeg fyker bort til frisøren og rydder opp i nepa. Kunne hun bare ha ryddet opp på innsiden også! Jeg skal altså nyte høstværet denne helgen, i stedet for bølgeskvulp. Men det er jo ganske så fint det og! Det er like vanskelig å tolke gradestokken om dagen som det er å finne ut av den sveske politikken. Altså, jeg går ut i ull og kommer hjem i BHen. Jeg skjønner konseptet bak lag-på-lag, og det er vel nøkkelen til månedens vær. Det kan ha noe med tempo jeg har på vei til bakeren. Herregud. Tenk at så mye bollespising skulle resultere i en solskinnsbolle med ekstra mye melis som i skrivende stund ligger i fanget mitt?! Så pass på at du spiser søte ting under graviditeten. Tør ikke tenke på hvordan utfallet kunne ha blitt om jeg hadde cravings på sitroner.
Og la meg si; når man har kost seg så mye på instagram og blogg at jeg nå snart skal teste ut Tines nye iskaffe føler jeg at ting begynner å ordne seg. Så la meg følge opp med; kjære hvetebakst-produsenter, kaker, cookies, you name it – jeg kan gjerne være deres prøvekanin.

I mellomtiden har jeg en alvorlig ettervekst å ta meg av, og noen hårtupper kan minne meg om tova ull på en god dag.

Over og ut!

6 Comments
 • silje olsen

  Ååå, du skriver så fantastisk herlig, smiler og ler for meg selv:D Har begynt å spise flere boller i hverdagen i takt med at du gjorde det…og selv om buksene sitter hakket trangere så blir man jo så glad!! Kos deg hjemme og god helg, og takk for all herlig inspirasjon og lesing:)

  14. September 2018 at 10:49 Reply
 • Kristine

  Hvilken frisør bruker du, hvor ?

  14. September 2018 at 14:23 Reply
 • Lene økern

  Ler og koser meg mens jeg leser. Herlige du❤️Nyt alle de ulike bollevariantene. Ha en fin uke.

  17. September 2018 at 00:49 Reply

Leave a reply