fbpx
To top
16 Apr

From plastic

Annonse

Kjenner jeg blir så stolt og glad av å fronte dette. En ting er planeten, men tenker mest på dyrene. Plasten i havet har blitt en hjertesak for mange, og heldigvis! Man må jo lure på hva folk tenker med når de kaster fra seg ting i naturen. Håper de faceplanter neste gang de skal ut å flotte seg. Uansett, nå skal ikke jeg fyre meg opp. Jeg var jo egentlig inne på hvor glad jeg blir av at folk, merker og firmaer tar ansvar.

Så denne kolleksjonen fra Gant som heter Beacons Project kan vi alle fryde oss over med god samvittighet! Gant har altså laget skjorter av plast fra havet. Hvor fiskere plukker opp plast på deres ferd. Det er hva jeg kaller en fin historie! Kvaliteten kjennes ut som de vanlig skjortene og er like komfy! Denne kolleksjonen er også merket som Tech Prep som betyr at skjortene puster, rynker mindre og er stretchy. Begge er med meg til Køben, som du ser – og dette er jo faktisk et nøkkelplagget som redder uendelige kriser. Hva tar man på når man ikke vet? Jo, en skjorte! Husk at du kan få 15% i nettbutikken med kode: GINEMARGRETHE.

4 Comments
 • Hannah Vinner

  Hei! Det at skjortene inneholder plast eller polyester gjør at de avgir mikroplast ved vask, som igjen ender opp i havet. Tanken er god, men det beste er å kun bruke naturmaterialer som silke, ull, lin bomull og viskose.

  16. April 2018 at 21:03 Reply
 • Linn

  Du er seriøst blitt mitt nye forbildet, fin både på utsiden og inni!
  Kan du lage en to-do på flettene dine før 17 mai? Eller enda bedre, noen tips til både hår og sminke for bunad 🙂

  17. April 2018 at 08:18 Reply

Leave a reply