fbpx
To top
23 Dec

God jul

Kjære deg. Kvelden før kvelden – er du spent? Ikke bli redd om du hører noen komme ned gjennom pipa – eller egentlig så burde du kanskje det, når jeg tenker meg om. Hadde jeg gått ned i stuen i natt og sett en gammel mann stå der er det mer sansynlig at jeg hadde dælja til han med en kasserolle, enn at jeg hadde smilt og listet meg opp trappen igjen. Håper nissen sender kun Rudolf i stedet – mye mindre avskrekkende. Så, mitt største ønske er at alle får en fin og varm jul. Tiden bringer mange tanker, minner og følelser. Måtte det bli en uke fylt med kjærlighet og glede. Og med det ønsker jeg deg en riktig god jul!

3 Comments
  • Mm

    God jul 🙂 et lite spørsmål – i tider hvor du er hjemme å slapper av eller kvelder hjemme hva kler du deg i da? Er ute etter inspirasjon til behagelig hjemme antrekk som ikke er den typiske grå joggebuksa om du skjønner! Tips tas imot med stor takk! <3

    27. December 2018 at 12:37 Reply
  • Mm

    Takk for svar – du er jo en stor inspirasjon! Hva med å kjøre igang nyåret med en aldri så liten Q&A? Måtte de siste dagene av 2018 nytes til det fulle! ❤️

    30. December 2018 at 09:41 Reply

Leave a reply