fbpx
To top
19 Jun

God morgen Laila

Til det jeg trodde skulle bli en alt for trøtt og sliten dag, snudde den uventet i det jeg kom ut. B våknet 04:30, og jeg har vært våken siden. Ved ettertanke tror jeg det skjedde noe da jeg kledde på meg. Jeg ser nå at jeg kan ha overkompensert en smule. På vei til kaffen ringte jeg bestevenninnen min, og jeg hørte med ett at skravla gikk i et så høyt tempo at jeg selv ble imponert. Jeg stilte henne spørsmål, og svarte på de selv. Det var en nydelig samtale. Jeg gikk forbi et butikkvindu og så noe interessant. Cowboy Laila med hund, barn, som pratet i et forrykende tempo. Antrekket var såpass mye at julaften falmet. Det var cowboy boots, leopard kjole, smykker, tyggis i munn og lilla solbriller.. Tilbake til overkompenseringen; neida, ikke trøtt i det hele tatt. Jeg både så og hørte meg selv. Latteren ble enda høyere enn normalt, og jeg tenkte; i dag kommer dette juletreet til å få noen andre til å le også. Og det er vel ingenting som er bedre enn det.

6 Comments
 • Therese

  Hhahaha, du er rett og slett fantastisk!

  21. June 2019 at 23:49 Reply
 • Ida

  Hei. Liker godt postene dine om baby, tips og triks. Har selv en på 8mnd. Du har skrevet at dere er på lekeplasser. Bor i Frogner bydel og lurte på om det er noen lekeplasser som har gått meg hus forbi? Den i Frognerparken er alltid stappa.🙈

  25. June 2019 at 08:30 Reply
 • Wenche wie

  Nydelig kjole ❤️❤️. Kan jeg spørre hvor den er fra??

  25. June 2019 at 22:44 Reply
 • Stine

  Hva slags leppestift/ leppepomade (?😂) bruker du? Du ser virkelig alltid helt smashing ut!😍

  26. June 2019 at 09:53 Reply

Leave a reply