fbpx
To top
7 Oct

Hakuna matata

I skrivende stund ligger jeg morgentrøtt og frokostmett i stjerna på en solseng med parasollen oppe. Ja, det er ikke samme tempo her – men du forstår? Hønnimun er virkelig ikke bare burde-burde. Jeg har valgt å leve akkurat her, så du skal nok få fulle rapporter så snart hverdagen melder seg. Men kan informere at vi er tilbake til start; altså, tilbake på øyen vi først besøkte. Skulle egentlig besøke en tredje øy, men lengselen ble for stor. For stor til å komme tilbake til en av de mindre øyene. Ironisk nok. Jeg tror svømmehuden mellom tærne er like rundt hjørnet. Herregaud som det bades. Håret er tørt en gang om dagen, og det når jeg våkner. Kort oppsummert; mett, glad og avslappet. Og øyet blir aldri lei. Jeg er langt over middels glad i dyr, men trodde virkelig ikke at jeg skulle bli så opphengt i fisker. Gullfiskene jeg hadde i en alder av 7 kommer til kort med dette akvariumet. Her er Nemo og alle vennene hans.

7 Comments
 • Ida

  Du gløder! Helt fantastisk flott sted dere har vært. Håper du kan tipse om den beste solkremen du vet om? Skal snart på en slik tur og det finnes så mye rart der ute som både er feit og renner av.. Håper det ikke blir altfor fælt å komme hjem!

  9. October 2017 at 18:17 Reply
   • Ida

    Tusen takk for svar! Da skal den letes opp!

    11. October 2017 at 16:03 Reply
 • Talisha Christakos

  Hi! I’ve followed you on Instagram for a while and I just now found your blog! I’m from Greece and I love your inspirational posts. I also have some questions I would like you to answer. 1. What is your favorite Tv-series? I just finished all the series I was watching and I need some tips! 2.What is a must have when traveling for you? 3. Do you have any siblings and what are their names?

  Love from Greece

  11. October 2017 at 09:35 Reply
 • LineJ

  Hallo:-) Må bare si at jeg gleder meg sånn til du legger ut bilder fra bryllupet!!(hvis du skal det da..håpehåpe;)) Ett lite spm; Hvor har du kjøpt øreringene dine?

  Nyt ekteskapet 🙂

  Line

  12. October 2017 at 15:56 Reply

Leave a reply