fbpx
To top
30 Aug

Hjemme

Det gikk jo overraskende fint?! Bank i bordet og alt det der. Han sov fra vi dro fra Oslo til vi gikk inn på hotellet i Venezia. Kall det flaks, men vi kjørte en reprise på vei hjem igjen til Oslo også. Så jeg kan vel nå bare planlegge reise på reise, eller?!
Vi er i allefall hjemme, og er vel om ikke lenge på vei avgårde igjen. Og det fine med det er at jeg vet det blir uavbrutt familietid. Lunsjer, middager, sightseeing og filmkos på rommet om kvelden? Eh ja takk. Tanken på å legge alt annet på hylla er jo alt for fristende. Det er ingenting man heller vil enn å være sammen.
Selv er jeg helt desorientert. Er det torsdag? Fredag? Helg? Altså. Når du er så tykt inne i ammetåka fra før skal jeg love deg at en reise og tukling av ukedager ikke gjør det enklere. Jeg venter på dagen hvor jeg kommer ut i bunad, sender opp en rakett eller kjøper julegave mens jeg fremdeles har sandaler på bena. Her kan alt skje! Jeg er en løs kanon.
Hvordan er uken din? Det er lenge siden jeg har hørt fra deg. Det er på tide å gi meg en oppdatering! Høstplaner, babyplaner, helgeplaner? Fortell.
Hvis du forresten lurer på hva du skal pakke for en baby på 6 uker?
Vogn, dyne, 1 tykt pledd til flyreisen, 1 tynt til varme dager, 2 pakker bleier, ammepads, våtservietter, 15 kluter (gulpekluter og kosekluter), 1 pakke tørre servietter, 4 smokker, brystpumpe, tåteflaske, erstatning, stellematte, varme klær til flyreisen, passende klær til klima, solbriller, solhatt og solkrem. Vi puttet alt i en prampack og sendte som spesialbagasje.
Bag: Saint Laurent / Dress: PalomaBlue / Sandals: Aquazzura / Hat: Brixton

5 Comments
 • Nina

  Beste bloggen ?
  Reiser straks til London, har du noen gode tips? Mat, drinker, you name it!

  30. August 2018 at 21:05 Reply
 • Re

  Helledussen for en lekker kjole (på en lekker dame!!) Måtte google palomaBlue og de har jo SÅ mye fint! Hvor kjøper du det og kan jeg være så frekk og spørre hvilken størrelse du bruker? Jeg veksler veldig mellom S og M alt etter hvordan plagget er i størrelsen.

  1. September 2018 at 11:07 Reply
 • Camilla Mørk

  Hei Gine!
  Jeg synes du har så fin stil?
  Er imponert over hvor fint du kler deg til tross for at du har en liten bebis! Hvordan går det i forhold til amming? Jeg har ei jente på 6 uker som jeg fullammer, og jeg bruker stort sett bare ammesinglet. Ender som regel opp med melkesøl/gulp over hele meg, og er alt for varm til å ha på meg strikk osv??‍♀️

  4. September 2018 at 22:50 Reply

Leave a reply