fbpx
To top
3 Dec

Julen

Skal vi se. For ett år siden var jeg i ferd med å runde 3. Mnd som gravid. Nå, ett år senere har jeg en baby som ser på at jeg pynter juletreet. Det, er intet annet enn utrolig. Jeg har gledet meg så mye til desember – altså, jeg skjønner at han ikke forstår så mye av dette ennå, men jeg later som. Han har tross alt hørt julesanger siden han ble født, da det er de jeg kan. Det låter helt nydelig. Jeg lover.

Det er vel slik at julen er så spesiell for meg at jeg ønsker å bringe det videre. Det er en tid med mye ettertanke for de som er borte, og en tid med mye kos og varme. Selvom jeg liker å tro at de som har gått videre har det enda bedre, mens vi som er her sitter igjen med savnet.

Jeg er fylt med så mye kjærlighet om dagen at jeg holder på å sprekke. Han lille karen med to tenner og den fineste sjelen har gjort meg totalt nuts. Jeg kan ikke noe for det. Jeg hadde aldri trodd at man kunne oppleve noe så stort. Og nei, det er ikke nå jeg skal si at vi venter nr. 2! Vi holder an litt der.

Jeg vet at tiden vi har i vente er ikke like fin eller lett for alle. Jeg får vondt av å tenke på de som gruer seg, eller de som ikke har det godt. Kunne vel ønske at jeg kunne sendt en varm klem i posten, typ. Men jeg skal prøve å bidra på en eller annen måte, må bare finne ut av hvordan – tips mottas med takk. 

Et håp om en trygg og varm jul til alle små.

Jeg ønsker deg en fin desember. Måtte vi gi alle vi er glad i en klem ekstra! Og kanskje litt pepperkaker. Jeg kom forresten på at det nærmer seg Lucia og du kan vel gjette en gang hvorfor jeg mener det er en nydelig dag. Jeg skal spise et tårn med lussekatter.

5 Comments
 • Linn

  Okei, det gjør kanskje ikke julen lettere for de som ikke har det så bra, men: Jeg sitter bom fast på inspirasjon til outfits for jula. Lillejulaften, julaften og første dag jul står altså i fare for å bli feiret i keiserens fineste klær. Du er alltid så fresh, jeg ønsker meg så noe i din type stil, med litt mønster og farger, litt classy med en (nougat)twist. Har du lyst og tid til å lage et aldri så lite inspo-innlegg i anledning jul kanskje?

  4. December 2018 at 01:07 Reply
 • guri

  <3<3

  9. December 2018 at 09:57 Reply
 • Ann-Christin

  Hei 🙂 Du er et ekstremt inspirererende menneske. Lurer på om du snart kan ha en spørsmålsrunde? 🙂 Har noen spørsmål her, kan du lage en ønskeliste med topp fem ønsker til deg, lille søte og mannen? I tillegg, kan du komme med noen tips til vintermote? 😀 Det er så vanskelig å kle seg fint når været er kaldt.

  14. December 2018 at 07:41 Reply

Leave a reply