fbpx
To top
1 May

Knekkebrød

Her kommer´n. Ikke at jeg har blitt sunn eller noe – men noe variasjon må man faktisk ha. Og dette er alt for digg til å ikke dele.

  • 3,5 dl grovt rugmel
  • 3,5 dl havregryn (lett kokt)
  • 1,5 dl sesamfrø
  • 2 dl linfrø
  • 1 dl kruskakli
  • 1 ts salt
  • 1,5 dl gresskarfrø
  • 7-8 dl vann

Sett ovnen på 190 grader varmluft.

Bland alt mens du sper på med vann. Skal være ganske flytende, så spe på med mer vann etter behov. Denne “røren” holder til 3-4 stekebrett – fordel alt jevnt på bakepapir med slikkepott. Stekes først i 10 min, ta ut brettet og kutt det opp i ønsket str med en pizzarulle – settes så inn igjen i 30 min til de er gylden brune. Legg så alle på rist til tørking – gjerne i ovene med døren åpen. Og vips så er du ferdig! Hilsen Gine Margrethe Hellstrøm.

No Comments

Leave a reply