fbpx
To top
7 Aug

Københjem

Alt var egentlig klappet og klart. Men vi fikk vite i går at IDen til lillemann ikke var klar før avreise. Så Copenhagen FashionWeek – vi sees til neste år. Jeg gråter ikke over spilt melk… Om jeg skal være helt ærlig – noe jeg har en tendens til å være – det passet meg utmerket å være hjemme. Gud så deilig det er å ta dagen i eget tempo, hæ!
Så jeg skal sørge for å oppdatere deg fra Oslo i stedet. Deal? Og dessuten er det vel kanskje greit og slippe å se enda en story med samme bilder som alle andre. Egentlig gjør jeg deg en tjeneste, si?
Jeg må forresten gi et varsko til alle gravide. Det kom nemlig som et sjokk; om jeg ikke koste meg under graviditeten med mat, boller og kos – så kan jeg informere om at det gjør jeg i hvertfall nå. Jeg spiser som en hest!! Jeg er så sulten om dagen at du skulle tro jeg gikk med trillinger i magen. Lillemann spiser meg ut av kroppen og jeg spiser resten av familien ut av huset. Lenge leve påfyll, god samvittighet og hvetemel. Om jeg hører en kommentar til om hva jeg putter i munnen skal jeg gi dem et blikk så hardt at det får Nordpolen til å virke som Bahamas.
Blazer: Mango / Sneakers: New Balance / Shirt: Replay / Shades: Spektre

10 Comments
 • Erica

  Heier sånn på deg, din humor og ekthet!

  7. August 2018 at 22:00 Reply
 • Ann Kristin Stai

  Så fresh du er!! Er blazeren kjøpt nylig ?

  7. August 2018 at 23:26 Reply
 • Christina

  Fint å høre at det er flere med god apetitt ved amming ??? Jeg spiser som en hest og føler meg aldri mett, synes egentlig at det nesten er litt slitsomt i lengden. Også når man drar til butikken – føler godterihyllene roper på meg ?

  7. August 2018 at 23:51 Reply
 • Dagsvermer

  Du er så flott og inspirerende på alle måter! Innslagene av humor hever bloggen din over andre jeg liker. Det er så bra når noen får personligheten sin til å skinne så godt gjennom. Det er det ikke alle som får til! Håper du får noen fine dager, selv om det ikke ble tur 🙂

  8. August 2018 at 09:20 Reply
 • :)

  Haha kjenner meg SÅ igjen! Småen som ble født en uke før din baby har allerede lagt på seg nesten 2 kilo og holder på å bli trillende rund, mens mammaen må spise som en hest for å ikke bli altfor smal! Passer et matvrak perfekt! Samboer er en smule misunnelig!

  8. August 2018 at 12:05 Reply
 • Ida Elise Myklegård

  Vakre deg, tusen takk for den søteste og morsomste bloggen! Blir så glad hver gang jeg klikker inn her, til dine fine bilder og morsomme tekster. Har verken mann, barn eller hund – til min store fortvilelse. MEN jeg blir alltid i godt humør her inne i ditt univers. Tusen takk for at du deler <3 klem til deg

  8. August 2018 at 15:42 Reply
 • Re

  🙂 🙂
  Jeg er spent på hva gutten heter!!

  8. August 2018 at 21:53 Reply

Leave a reply