fbpx
To top
21 Dec

Kosesentralen, vær så god?

Det nærmer seg med stormskritt. Du ser det i øynene på folk. Håret til alle kanter, galskapen i blikket og agro’n som gjemmer seg bak en hver lugg enten om det er på Meny, kjøpesenteret eller i bilen. Selvom jeg holdt på å sprenge et blodkar da en dame snek i køen på ostebutikken i går klarer jeg å holde meg ganske avslappet.  Jeg har ikke vasket gulvet, men jeg har pyntet tre, jeg har ikke satt opp fugleband, men jeg har forståvidt børi ved – ifjor. Bakingen har jeg overlatt til alle andre, og jeg syns forsåvidt jeg gjorde jobben med den bollen jeg hadde i ovnen i 9 mnd. Det eneste som er skummelt er at jeg tror jeg er ferdig med alle gavene – legg merke til TROR. Om det er en der ute som har gått i glemmeboken, så ikke ta det personlig. Det er et under at jeg har husket på de jeg har. Som i fjor blir julaften holdt hjemme hos oss – og ribben er boks. Så har vi hvertfall den. Jeg tror simpelthen jeg har vært opptatt med å være kosesentral at det kun er noen få dager igjen.

6 Comments
 • Stine

  Så fiiin! Kan du si hvor jakken og skoene er fra? 🙂

  21. December 2018 at 15:18 Reply
 • Silje

  Halleluja – du er en av få bloggere som klarer å matche sminken med din vanlige hudtone – du er nyyyydelig😍 hva er egentlig greia med å velge foundation som er tre hakk mørkere enn seg selv – jeg skjønner det ikke – og ler meg ihjæl hver gang jeg ser noen med hvit hånd og mørkt ansikt😂

  21. December 2018 at 22:32 Reply
 • Lene Økern

  Cardigan er innkjøpt- jeg må vel snart slutte å herme… tok en i sort å jeg da. Shit 2019 blir like ille som 2018. Nettshopping er jo ekstremt lettvint da:) Skjerp meg eller snik inn “the good stuff” å la mannen tro at du ikke har brukt det på en stund. ha ha

  5. January 2019 at 20:42 Reply

Leave a reply