fbpx
To top
10 Apr

O store møtedag

Hvordan skvise inn fire møter og to lunsjer på en dag med baby på armen? Nei, det vet jeg ikke – men jeg finner det ut i løpet av dagen! Vesken er fylt med matboks, bleier, smoothie, vannflaske, servietter og 1 leppestift. Før i tiden var det typ pudder, lipgloss, lader, sikkert tre solbriller osv. Sånn sett tenker jeg at det er første gang jeg pakker riktig!

4 Comments
 • Marie

  Så godt å ha deg tilbake 🙂 trenger litt daglig påfyll av ditt smittende humør!

  Jeg er selv mamma men ligger laaangt foran deg, to jenter på 18 og 12, meeen er bare 41 selv 😂, så selv om det er gøy å følge deg og B savner jeg også litt mer om mote skjønnhet etc . Hadde eks vært veldig fint med litt info om antrekkene dine, de er alltid så flotte og hvor de evt er å få tak i.
  Enn så lenge skal du selvfølgelig fortsette og skrive om det du er mest opptatt av og som betyr aller mest for deg men som sagt en liten tekst om antrekkene hadde vært supert rett og slett fordi de er inspirerende.

  Og du forresten, jeg gikk på tidenes bolle smell idag, ha ha….

  10. April 2019 at 19:41 Reply
 • Mathilde Bjerkland

  Hei fine! Hvor er den utrolig kule dressen fra? Klem

  14. April 2019 at 21:18 Reply

Leave a reply