fbpx
To top
3 Mar

On board

 

Jeg har kommet meg på flyet. Skriver faktisk direkte fra luften!

Det gikk opp for meg på Gardermoen at jeg faktisk trenger denne turen. La meg nevne et eksempel; jeg gikk igjennom sikkerhetskontrollen tok jeg av meg belte og kneppet opp buksen og dro ned glidlåsen. Ren automatikk. Hvor jeg fikk beskjed om at det trengte jeg ikke. Jeg svarte damen at det hadde hun helt rett i, og brøt ut i latterkrampe som skremte vettet av de foran meg. Mon tro om hjernen hadde tikket inn før det hadde vært for sent. Saken er den; jeg har vært alene hjemme i en uke. Og med alt som står på dagsplan har jeg ikke rukket å holde deg oppdatert. Dagene har vært nøye planlagt for å få kabalen til å gå opp. En 45 kg liten gorilla i sølevær med morgentur, langtur og kveldstur + en baby og litt jobb tok dagen og vips sovnet jeg. 

Derfor tenker jeg nå at to netter på et hotellrom med en dobbelseng som jeg har planer om å ta med storm er helt innafor. Selvom jeg felte en liten tåre på vei til flytoget – tenker jeg et par glass champagne skal sette meg i riktig gir. 24kg med gud-vet-hva jeg har pakket og bare meg…og selvfølgelig my partner in fashion week crime, Line Langmo. Vi høres snart! Og da fra andre gater enn Oslo.

2 Comments
  • Michala

    Nyyyt tiden i Paris! Så velfortjent!
    Jeg var alene med vår da 6mnd gamle baby i 3 uker i januar, som både ble syk i 1 uke og fikk tenner i løpet av den tiden. Vi har ikke familie i nærheten, så det var i overkant lenge. Mot slutten klarte jeg ikke å huske sist jeg vasket håret, men var ganske sikker på at det var rundt en uke 🙈 Jeg skal på ferie med en venninne til London i mai, og gleder meg stort (selvom jeg sikkert sitter å sipper på flyplassen). Viktig med egentid for hu mor!

    3. March 2019 at 21:46 Reply

Leave a reply