fbpx
To top
18 Oct

På tur

God torsdag. Jeg skriver faktisk direkte fra en benk i solen, uten en sky på himmelen. Ah!

Jeg må slå et lite slag for annonsenes merking. anNONSENS – den var fin?  Det er nemlig sånn at reglene er strengere her enn å gjøre noe grusomt. Velkommen til Norge. Neida, det er veldig fint at det blir et ordentlig reglement for det er mye sluntring der ute. Og det viktig at ingen føler seg lurt! Men, jeg vil bare fortelle at selvom jeg skriver annonse på et blogginnlegg er det ikke nødvendigvis slik at jeg har fått betalt for å skrive innlegget. Har jeg f.eks brukt en øyenskygge fra Loreal, som jeg er ambassadør for og elsker over alt på jord, så må det merkes om merket nevnes. Jeg følger selvfølgelig reglene, så nydelig et lite vesen som jeg er. Men det er viktig for meg at du vet ståa! Det er jo tross alt du och jag, sant?

Ellers må vi faktisk snakke litt om at det er noen veganere som ønsker at vi endrer barnesangene, eller?! Altså «kua mi jeg takker deg» og «bæ bæ lille lam». Alle må spise det de vil. Jeg støtter veganere, vegetarianer, bollomaner (?) – ikke kanibaler, det er litt for voldsomt for min del. Men det er vel kanskje en litt tung vei å gå å endre noe så hyggelig. På bakgrunn av at  vi ikke FÅR melken, vi tar den?! Jeg er veldig glad i kuer og jeg er forsåvidt ganske glad i melk – spesielt i disse kanelbullane jeg driver og bruker en formue på. Kanskje man kan heller endre politikken rundt dyredrift? Typ noe så enkelt som vær snill med dyra. Måtte de alle leve i sus og dus.

Sånn, da har jeg ventilert – og nå er det igjen helt tomt oppi der, og tilbake til ammetåken.

Ha en nydelig torsdag.

12 Comments
 • siri

  Hei,

  Håper du koser deg i permisjon, vil du vise litt bilder fra hjemmet ditt med inspirasjon? Ser ut som du har det veldig fint, men forstår om du ønsker holde noe privat 😊

  18. October 2018 at 10:49 Reply
   • Siri

    Da krysser jeg fingrene. Nyt solen

    18. October 2018 at 13:32 Reply
 • Mille

  Ser du tok opp det med å merke som annonse. Altså… uansett hva man jobber med så er det regler man må følge og man må selv ofte lese seg opp på regelverket. Jeg føler det er så mange bloggere som slurver, og når de blir «tatt på dette» så skal det oies og sukkes og Gud så vanskelig dette er og det finnes verre ting man kan gjøre. Kan man ikke heller bare ta det til seg og si sorry mac, gjorde en feil?? Nå er du ikke en versting på dette, tvert i mot, men du velger likevel å dedikere et halvt blogginnlegg om dette «tullet».. synd.

  18. October 2018 at 15:22 Reply
   • Mille

    Jeg tolket det slik på grunn av «nNONSENS – den var fin? Det er nemlig sånn at reglene er strengere her enn å gjøre noe grusomt. Velkommen til Norge. » Men igjen, du er slettes ingen versting på dette området. Men jeg vet du samarbeider med L’Oréal og tenkte da at øyenskyggen er et produkt du har fått av L’Oréal. Men det er fullt mulig du har kjøpt den for egne penger.

    18. October 2018 at 17:18 Reply
     • Mille

      Så bra, da beklager jeg misforståelsen 🙂

      18. October 2018 at 22:16
 • Nora

  Har du lyst til å dele hvordan du ALLTID klarer å se så sykt bra ut på håret?
  Hilsen reiret

  19. October 2018 at 09:47 Reply
 • Kamilla

  Hei🤗 den jakken så superfin ut. Hvor er den fra?

  25. October 2018 at 12:30 Reply

Leave a reply