fbpx
To top
15 Jan

På’n igjen

Da er turen booket. Dubai here I come! Neida, sorry – bare måtte. Skal ikke lenger enn til køben. Og det er ganske så fint skal jeg si deg!

Det nærmer seg (dessverre) fashion week. Etter noen sesonger av er jeg altså nå på. Vel,  jeg gleder meg som bare det – og gruer meg som bare det. Å sove en natt uavbrutt virker som en ting man gjorde i forrige århundre – og likevel gruer jeg meg til å sove en natt uavbrutt?! Hallo, det er snakk om en natt. Men sånn har det altså blitt. Hjemme blir det ekte guttastemning, mens mor skal spise wienerbrød til frokost og le høyt nok til at dere hører meg her hjemme. Likevel er det ikke før om en lang uke, men la meg si; jeg lader opp!

6 Comments
 • Charlotte

  Wii 😍 Har vært uten nett litt, så ikke fått lest så mye. Men så kommer jeg inn hit igjen, og da er det tre nye innlegg som venter 😍 TAKK!

  15. January 2019 at 14:30 Reply
 • Victoria

  Hei. Hvor er solbrillene dine fra? 🙂

  16. January 2019 at 08:10 Reply
 • Lene Økern

  Åhh sove en natt… alene.. Spise sikkert en bolle å da.. Fashionweek! Plass i kofferten eller😂😂 kos deg bøttevis og du vet jeg takker og bukker for alle dine supre mote innlegg så du må ikke glemme mobilen/kamera❤️ Stor klem og vet du hva: gutta-krutt hjemme kommer til å klare seg så bra👌

  16. January 2019 at 17:27 Reply
 • Jindra

  Yes, come to Dubai! I live there, we can go for a coffee. 😀

  20. January 2019 at 13:19 Reply

Leave a reply