fbpx
To top
1 May

Q & A

Da er kveldens underholdning reddet, si. Siste del av Q&A for denne gang, så gøy med alle spm og enda morsommere med tilbakemeldinger. Du er rimelig prima! God tirsdagskveld, og forresten ikke vær redd for å si hva du vil se mer av.

Abonner på min youtube HER for å se det siste først. Herregud, tenk at jeg har startet typ en youtube-kanal a?!

18 Comments
 • Marthe

  Selvom jeg er helt prima fornøyd med bloggen din allerede så hadde det vært tipp topp med kanskje noe mer hverdagsblogging om du skjønner, ellers er antrekk, sminke, tips og triks helt magisk!
  Et spørsmål jeg undres er hvordan får du så fin glød og hvordan holder du deg så fin og fresh? Er det god gener eller er du sånn trenings freak bak kulissene? Hehehe uansett du er strååååålende ??

  1. May 2018 at 19:01 Reply
   • Marthe

    Haha takk for svar, da er vi like! Livet er vel til for å nytes..
    vanskelig å forklare altså, du bedriver vel igrunn tilnærmet hverdagsblogging så jeg tenker bare fortsett som du gjør du ?

    1. May 2018 at 19:37 Reply
 • Line

  Du er så nydelig ? Ja til mer videoblogging! Veldig gøy å se på? kan du vise noen av innkjøpene til den lille? Jeg er gravid selv og er veldig nysgjerrig på hva du har valgt i denne jungelen av utstyr å velge mellom ?

  1. May 2018 at 19:36 Reply
   • Line

    Så gøy! Jeg gleder meg ? Jeg er i uke 24, å gleder meg Såå til å møte henne! Veldig gøy kunne dille med innkjøp og sånn ???

    2. May 2018 at 09:40 Reply
 • Sigrid

  Herregud da kvinne, så flott du er! Blir så inspirert, og ja takk til flere videoer!?

  1. May 2018 at 20:27 Reply
 • Erica

  Veldig gøy med videoer, føler liksom vi blir ekstra kjent med deg! Du stråler og har skikkelig smittende energi – derfor er det alltid ekstra fint å komme inn her!☺️ I tillegg til at du skriver med humor. Ønsker videre: vlogg (en dag i ditt liv), sminkevideo (feks. tips for hvordan foundationen ikke striper seg rundt øynene og hvordan den holder en hel dag), babyting (alt er gøy!) og tips til antrekk man kan «slenge på seg» til hverdags, fest og jobb! Ellers fortsett som du gjør! ??

  2. May 2018 at 06:38 Reply
 • Katrine

  Åh så skjønn og herlig du er! Og hva skjer med det fantastiske håret ditt! Du er jo bare nydelig og sprer positivitet.

  2. May 2018 at 20:22 Reply
 • Henriette

  Gøy med video! Kan du lage en film som viser hvordan du styler håret ditt som her? ?

  3. May 2018 at 16:44 Reply
 • karen

  WOW ! hvordan klipper du håret dutt? og hvor striper du det ?
  klem 😀

  3. May 2018 at 20:21 Reply
 • Hanne Djupevåg

  Har nettopp begynt å lese bloggen din, og herlighet hvor skjønn du er! Jaa til flere videoer? Kunne gjerne tenke meg en video hvordan du sminker deg til vanlig(omg for en glød)!! Og hvordan du fikser håret?

  9. May 2018 at 09:52 Reply

Leave a reply