fbpx
To top
29 Apr

Q&A del 1

Gjennomføringskraften var tilstedet. Kunne jo faktisk ikke noe annet da jeg gikk hardt ut å skrev at det skulle bli film overalt. Du fikk i oppgave å spørre meg spørsmål – alt mellom himmel og jord. Tusen takk – for du gjorde nemlig en heidundrende jobb. Grunnet mange spm er det 3 deler, og som seg hør og bør starter vi selvsagt med del 1. Kanskje del 2 kommer i morgen? Eller? Snurr film! Og på forhånd beklager jeg noe susete svar, da min hjerne går på halv tank om dagen.

Og forresten, ikke vær redd for å abonnere på youtube-kanalen min HER! Så kan du få siste oppdateringer på hvilke filmer jeg legger opp.

27 Comments
 • Cecilie

  Jaaaa!!! Nydelig og gøy <3 mer av dettte!

  29. April 2018 at 13:42 Reply
 • ingrid

  DETTE!! <3 jeg vil ha mer!!

  29. April 2018 at 15:12 Reply
 • Oda Andrea Nilsen

  Du er så nydelig og god❤️

  29. April 2018 at 15:28 Reply
 • Martine

  Yes. Bra. Nydelig. Meget fornøyd med nummer én leveregel svar, det skal noteres i min leveregelbok. Gleder meg mer enn nødvendig til del 2 og 3! Hurra <3 <3

  29. April 2018 at 16:49 Reply
 • Bodil

  Shit! Du er så sprudlene, og når du i tillegg ser ut som en “million” virker du bareså herlig! Kan du ikke vise frem hudpleieproduktene du bruker for ansiktet på bloggen? Alltid så gøy å få skjønnhetstips fra de som kan ordentlig hudpleie og sminke:)

  29. April 2018 at 16:50 Reply
 • Guro

  Jeg ønsker meg svar eller video hvor du viser hvordan du styler håret som dette!! Nydelig ?

  29. April 2018 at 19:07 Reply
 • Kjersti

  Du er så fin og dette var bra! ? Kan jeg spørre hvor blusen er fra? Mer videoer!

  29. April 2018 at 19:22 Reply
 • Lene

  Hvor er kjolen/overdelen fra? Superfin?

  29. April 2018 at 20:31 Reply
 • Camilla

  Av det lille jeg har sett på bilder og snapstory så er jeg såå fascinert og imponert over hjemmet deres! Det ser såå nydelig ut. Hadde vært kjempe gøy med en housetour eller lignende på bloggen 😀 Såå moro med q&a på video, gleder meg til del 2 og 3 🙂

  29. April 2018 at 22:23 Reply
 • Thilde

  Kjenpegøy at du deler navn, og du er altså så flott å se på! Jeg vil også gjerne se hjemmet deres, men forstår hvis det blir for personlig.

  Men jeg er litt nysgjerrig på om dere hadde noen tanker ang jentenavn?

  30. April 2018 at 15:10 Reply
 • Camilla Johansen

  Så flott med video! Du er fantastisk og du må bare glede deg masse til å få gutten din! ? for det er en utrolig følelse å være mamma. Blir nye minner hver dag, som aldri før har vært så verdifulle. Må bare si at jeg elsker håret ditt!!! How do you do it? Har du laga et innlegg på det tidligere? Hvis ikke, kan du gjøre det asap? Helst video??

  30. April 2018 at 19:01 Reply
 • Mathilde

  Du er altså så skjønn ? Og jeg ler sånn med deg – tusen takk for at du deler! Gleder meg til del 2 og 3. Hva slags barnevogn har dere kjøpt? For en jungel det finnes der ute!

  30. April 2018 at 23:27 Reply
   • Mathilde

    Ja! ? Og det er jo så stas! Første her også!

    1. May 2018 at 21:21 Reply
 • Rikke Gran Jensen

  Gine, vet du hva jeg ønsker meg mer av…? Interiør inspirasjon!! Både innendørs og utendørs. Du er så flink med form og farge 🙂

  13. May 2018 at 12:06 Reply

Leave a reply