fbpx
To top
23 Oct

Reading

Nei, ikke sånn reading. Jeg kjøpte forøverig to bøker for 4 mnd siden… De har jeg bokstavlig talt lagt på hyllen. Mon tro om jeg tar de frem nærmere jul. Herregud, jul! Er du klar over at det er nøyaktig 2 mnd til jul (+ 1 dag). Egentlig bare 1 mnd, for jeg liker å starte 1. Desember. Uansett – tilbake til poenget. I morgen skal jeg på reading. Litt usikker på om det er «på», men jeg skal nå bli «readet» av en dame. Og hvis jeg oversetter dette forsiktig til norsk; jeg skal til en klarsynt. Altså…ja! Jeg er mildt sagt spent. Og skeptisk. Hallo, google?! Jeg håper jo at hun sier noe mer enn at hun kan se at jeg jobber med sosiale medier, for den syns til og med jeg er noe vag. Lurer på om hun sier alt hun ser. Man skal jo ta alt med en klype sukker (!), men tror det er umulig og ikke bli påvirket.

Jeg har i anledningen også spilt på lotto – just in case!

Holder deg oppdatert i morgen.

2 Comments
 • Eliassen Eliassen

  Lykke til 🙂 Hørtes veldig spennende ut, har veldig lyst til å prøve det selv. Jeg lurte på hvor buksen og genseren din er fra? Du har så kul stil!

  Ha en fin dag!

  24. October 2018 at 08:31 Reply
 • Jeanette Johansson

  Hej fina gine!
  Gillar att kika in på din blogg och få goodfeeling!!
  I ditt inlägg den 10 oktober hade du en snygg tröja ,undrar dock vart den kommer ifrån ? Önskemål att du visar mera dagens outfit💕
  Ha en fin dag
  Kram Jeanette

  28. October 2018 at 11:47 Reply

Leave a reply