fbpx
To top
15 Oct

Red

Annonse

Ja, blåmandag? Min har kun vært grå – ute. Er det den forrykende sommeren som gjør det helt ok at det er dårlig vær? Tenker alltid at grått vær er den perfekte unnskyldningen for det meste. Men sant skal sies så klarer jeg å komme med unnskyldninger for ekstra kos uansett. Ah, jeg er sunnheten selv!

Vel, vi nærmer oss festsesongen med stormskritt og jeg skal bevege meg…minst mulig…neida, ut av komfortsonen! Nå blir det betraktelig mindre fest enn tidligere, men en hel rekke av middager står for tur. Så min utfordring til meg selv er å teste noe nytt hver gang – jeg snakker om sminke! Rød øyenskygge? Eh, ja?! Uten sammenligning til julen følte jeg meg som et barn på julaften. Heltent!

8 Comments
 • Linn

  Åh, du er så vakker! Og for en fin øyenskygge! Har prøvd å finne rød øyenskygge i flere år nå, haha, kan jeg spørre hvor du fikk tak i hen?

  15. October 2018 at 22:48 Reply
 • silje olsen

  Ååh, nyydelig!! Det kledde du såå!! Men hvordan klarer du å legge den uten at det ser ut som du har influensa og utslett rundt lyet, haha.. jeg sliter med den nyansen der 😀

  17. October 2018 at 00:03 Reply
 • Milde

  Er ikke dette reklame? 🙂

  17. October 2018 at 13:07 Reply
 • Milde

  Er ikke dette samarbeid med L’Oréal?

  17. October 2018 at 13:08 Reply
 • Nora Stormark

  Heisann bare lurte på hvilken brow gel du har på bildet på Instagram, for 4 dager siden ca.? Du har en grønn høyhalset ullgenser på bildet. Den ser så bra ut på deg og det ser ut i fra teksten å dømme, at du er veldig fornøyd med den.
  🙂

  7. December 2018 at 02:50 Reply

Leave a reply