fbpx
To top
1 Jul

Sandkassen

Jeg har den siste uken hatt sand på de merkligste steder. Og det er fordi jeg ikke har ligget i vannkanten og plasket meg igjennom dagene, men tatt en master i sandkasse-leking. Jeg har bygget, gravd, laget bilbane og slott. Jeg har en såpass stor følelse av ferie at jeg ikke gidder å skyve den vekk. Den får rett og slett bare komme. Og jeg nyter herved den siste mnd før B begynner i barnehagen. Jeg har om ti dager hatt en baby på armen i ett år. Tenk at et år kan føles som et knips og en halvtime kan enkelte ganger føles ut som en evighet.

Bikini from NAKD

Dress from Munthe / Bag from Cala and Jade / shoes from Gucci / Sunglasses Gucci

 

9 Comments
 • Mia Flaten

  Hei. Hvor er de fine halskjedene dine fra? 😎😎

  4. July 2019 at 17:59 Reply
 • Mia Flaten

  Hei😎 hvor er de fine halskjede du har på deg her fra?

  4. July 2019 at 18:01 Reply
 • Monica

  Hei😎 hvor er de fine halskjedene du har på her fra?

  4. July 2019 at 18:06 Reply
 • Tonje

  Så utrolig fine dere er. Min datter begynner også i barnehage i august. Både gleder meg å gruer meg. Kan du dele noen innkjøp til BH start når den tid kommer? Ha en fortsatt fin sommer.

  4. July 2019 at 21:23 Reply
 • Marte

  Gine! Tusen takk for en spennende, variert, ikke minst morsom blogg 🙂 du er fantastisk vakker og et skikkelig godt forbilde. Elsker at du får en til å føle seg fin akkurat slik en er 🙂 og at du deler din kjærlighet for boller og ikke ble baby baby baby etter du fikk barn! Du lager også reklamer på en morsom og ikke «reklamete» måte 🙂 bare noen tanker jeg har gjort meg etter å ha lest bloggen din lenge🌸

  9. July 2019 at 18:06 Reply

Leave a reply