fbpx
To top
10 Mar

Søndag

Alle ligger nå på lading til en ny uke. Og det gjør straks jeg og. Over middels hektisk uke, men en rolig i vente. Jeg må innrømme noe. Jeg har sovet med Bernard ved siden av meg tre netter på rad. Du vet, soving er ikke hans greie. Men han sover natten igjennom glatt når vi ligger ved siden av han. Det er alt for hyggelig. Jeg våknet i dag til et smokkeglis og en liten hånd som strøk meg på kinnet. Han lugget to minutter etter, men la oss holde det romantisk her nå. Han våkner som regel ved tolvtiden – og da vil helst være våken en stund om vi ikke gir hånden eller vi legger han inntil oss. Men hele greia er jo en ond sirkel. Jeg klarer simpelthen ikke å la han ligge å gråte for at han ikke skal holde hånden til han sovner igjen. Selve leggingen går riktignok lett. Frem til han kunne sitte og krabbe sov han bedre, men nå reiser han seg opp før han egentlig våkner. Kanskje det er en fase? Når jeg tenker tilbake er jo alt egentlig nettopp det. Femte tann er forresten på god vei.

Vel, jeg sier som jeg alltid gjør; i natt så kanskje vi klarer det. Men om ikke, så går vel det fint det og! Vi snakkes i morgen. God natt!

2 Comments
  • Marie

    Nei,for pokkern. Nuss, smask og nyt. La dårlige uvaner bare være det. Nyyyyt! Jaja,så er det sånn sovingen er nå. Er det så j… nøye?:))). Nei,fordi dere koser dere jo maks. Litt ivrig her nå ja. Erfaring vettu😂😂

    11. March 2019 at 16:57 Reply

Leave a reply