fbpx
To top
26 Aug

Temaet er fødsel


Bedre sent enn aldri? Det var forsåvidt det jeg tenkte da jeg gikk ti dager over termin. Selvom motet forsvant og jeg noen ganger trodde det ble aldri. 10.juli kom vår lille venn til verden. 55 timer fra føreste rie til han var ute. Uten noe særlig form for smertestillende spurte jeg på et tidspunkt om de kunne åpne vinduet og sende meg ut. Men da jeg rundet 45 timer og jeg spøy i alle retninger og var utmattet sa jordmoren; «nå begynner det!» Bænkers da?! Har bare holdt på å dæve i noen døgn, men ikke tenk på det. Lite visste jeg at etter enda flere timer med tortur skulle 4,4 kilo forandre livet vårt. Og det sykeste er? Jeg kommer til å føde igjen….en vakker dag. Da skjønner du at det er verdt det eller?! Herregud. Jeg tar av meg hatten for kvinnen. Vi er faen meg helt sinnsyke.
Et kraftig uttrykk måtte til!
Siden jeg er tilbake på skjermen fortsetter vi med «du spør – jeg svarer» opplegget? Eller? Isåfall legg igjen spørsmål i kommentarfeltet så tar jeg det med i neste snutt.

18 Comments
 • Karoline

  Skjorten din er nydelig, vil du dele hvor den er fra?
  Karoline

  27. August 2018 at 08:22 Reply
 • Linn

  Bare å glede seg med andre ord? ?
  Kunne vi fått noen tips om barnerom etterhvert? Har jo ikke snøring på hva man trenger og ikke?

  27. August 2018 at 12:39 Reply
 • Mari Arvesen kristiansen

  Du er virkelig et solskinn. Rått kvinnemenneske! Sitter på gulvet å flirer med min 3mnd gamle gutt som slapp en rakettpromp i det du sa livet hadde fått en ny mening.

  27. August 2018 at 14:56 Reply
 • Idun

  Å, Gine! Det var en fryd å følge deg i graviditeten, siden jeg var hakk i hæl! Og nå er det en fryd å ha barseltid «sammen» med deg også! Jeg er helt enig, det er helt fantastisk etter fødsel. Og man får en helt ny meining med livet. Man er så lykkelig og redd samtidig. Det er altoppslukende.

  27. August 2018 at 15:08 Reply
 • Line

  Nå sitter jeg på Ullevål med en liten prinsesse som er 6 timer gammel, å jeg kunne ikke vært mer enig! Hun er meningen med livet og fødsel er det tøffeste man kan gjøre. Det er bare å ta av seg hatten for oss kvinner for vi kan faktisk gjøre ALT!
  Siden du var så flink til å kle deg som gravid så ønsker jeg meg litt tips til ammevennlig bekledning, jeg er helt lost ?

  27. August 2018 at 15:26 Reply
 • Pernille

  Fantastisk! Kommer ikke over hvor mye jeg digger stilen din? kan du lage video om hvordan du ordner håret ditt?ser så enkelt men ryddig og stylet ut!

  27. August 2018 at 17:06 Reply
 • Sissel

  Fy søren, du er helt rå! Jeg hadde motsatt fødsel, styrtfødsel hvor det gikk 1 t 20 min fra 3 cm åpning og til han var ute. Uansett – kvinner er rå!
  Jeg ønsker meg reisetips med barn, hår- sminkevideoer, hvordan man setter sammen antrekk, housetour og hvilke nøkkelplagg du skal investere i til høsten.

  29. August 2018 at 10:22 Reply
 • Nei

  shit, så mye hakkete armbevegelser. merkelig og påtatt kroppsspråk.

  29. August 2018 at 10:58 Reply
  • Thilde

   For en flott, konstruktiv og ikke minst nyttig kommentar!

   30. August 2018 at 20:40 Reply
 • Irene

  Du er bare skjønn!! ?

  31. August 2018 at 10:23 Reply
 • Julie

  Lekker neglelakk! Kunne du fortalt meg merke og fargekode? 🙂

  5. September 2018 at 08:17 Reply

Leave a reply