fbpx
To top
9 Apr

Tid for en endring

Hei du, nå forsvant jeg litt bak kulissene igjen. Jeg holder faktisk på med litt endringer her inne. Det er tid for en liten makeover. Så neste gang du ser meg har jeg fått rompeimplantater, løshår og båtåx! Neeeida, men tenker det er fint med et litt nytt utseende på bloggen, og noe annerledes. Jeg skal være den jeg er! La meg si; jeg invisterer i vår fremtid sammen. Prøver å finne noen nye løsninger som kan være morsom for oss begge – deg og meg, altså! Så hvis du nå har noe du vil ha mer fokus på er dette tidspunktet for å hyle ut. Det er litt sånn; your wish is my command! Så fort Baby Bernard er i barnehagen blir det jo så mye oppdateringer her inne, at jeg tror du vil slite med å holde følge. Eller kommer jeg da til å legge meg på sofaen og se på Netflix hele dagen?! Nei, tror jeg da har så mye tid til overs at jeg får overtenning. Men inntil den tid skal jeg ikke ligge på latsiden og holde det gående hele veien.

Så i da en overgangsperiode oppdaterer jeg deg på de siste snapshotsene!

Vi høres senere for en liten babyprat igjen.

5 Comments
 • Stine

  Omg vil dra på cafe med deg! Kjøre den helt ut med kaffe og bolllerrrr, det beste!
  Alltid innanfor med en kanelbolle eller mandelbollen fra Godt Brød 🤷🏽‍♀️💘🌸

  9. April 2019 at 11:40 Reply
 • Stine

  Omg vil dra på cafe med deg!! Kjøre den helt ut med kaffe og boller!!
  Kanelboller og mandelbollen fra Godt Brød 🤷🏽‍♀️💘🌸

  9. April 2019 at 11:42 Reply
 • Linn

  Mer babyprat, er så koselig å lese! Har en liten trulte selv på 2 mnd, så er med skrekkblandet fryd jeg leser hva vi har i vente 🙂 kanskje også litt interiør!?

  12. April 2019 at 06:00 Reply

Leave a reply