fbpx
To top
6 Mar

Ut igjen

Etter nøyaktig 15 timer hjemme er jeg nå altså fremme i Stockholm på jobb. Det gjorde fysisk vondt å gå ut døren igjen – jeg fanget en tåre på flytoget. Jeg skal få det fint i Stockholm, men jeg skal også få det veldig fint når jeg kommer hjem. TQ, du er verdens beste! Nok kliss der altså.

Tempo blir (tror jeg) hakket roligere enn Paris. Gud, som jeg koste meg. Spiste så mye baguette og smør at jeg måtte sitte med knappen åpen på flyet hjem. Altså, alt er som det skal være.

Denne gangen igjennom sikkerhetskontrollen var jeg ikke på vei til å åpne buksen. Flink! Men kan melde om et dramatisk minutt hvor jeg tok en gammel dame på fersken i å stjele iPaden min. En luring lurer sjeldent en luring. Så jeg åpnet sekken hennes og hentet den ut, sendte henne et blikk med 45 kuldegrader, men da hun responderte med samme mynt ble jeg livredd. Jeg forstod kjapt konseptet; Ulv i bokstaveligtalt fåreklær – permanent og briller. Om sikkerhetskontrollen skal bli like spennende fremover må jeg steppe opp gamet mitt, og legge meg i hardtrening. Agent 00G på tur.

 

Vi snakkes snart.

5 Comments
 • ER

  Hahahaha!

  6. March 2019 at 15:49 Reply
 • Jeanette

  Nei fy søren, du tuller!! Til damen i permanent altså, ikke hvor mye baguette med smør du spiste 😂 jeg trodde faktisk et sekund at min jobb-PC ble stjålet i sikkerhetskontrollen på Værnes i morrest. Men det var bare de som tok en stikk-test 😅

  6. March 2019 at 18:01 Reply
 • Charlotte

  Hahaha, den søte gamle damen ble plutselig ond 😅 Godt beskrevet av deg!

  6. March 2019 at 19:52 Reply
 • anonym

  Oi! Hællemåne om man kan si det. Det er sykt! Ja, en luring lurer sjeldent en luring. Ha en fin tur! 😀

  7. March 2019 at 10:33 Reply

Leave a reply